vrijdag 30 oktober 2015

Aardappel twister frituren

Maak het restant van de aardappel los van de slinger. Tip: Liefst in frituur met zonnebloemolie i. Een aardappel op een stokje! Wil je toch iets makkelijks en feestelijks op tafel toveren tijdens de naderende feestdagen dan zijn deze aardappel twisters zeker en vast een . Bak vervolgens de gesneden aardappel twister op de prikker ca. Je kunt hiervoor, afhankelijk van je persoonlijke . Dit voorkomt dat de aardappel in de frituurpan weer ineen krimpt, en daardoor niet gaar.


Laat de potato twister een paar minuutjes in de pan. Nu alleen nog onze aardappel twister kruiden . Maak zelf je aardappel chips twister maken met een snijder en een gewone aardappel. Frituur de aardappeltwister en doe er kruiden op. Vervolgens draai je de twister slagen met de klok mee tot er een aardappelslinger om het stokje ontstaat. Je zult zien dat er een aardappelslinger om het stokje ontstaat!


Vandaag probeer ik de PartyTwister uit van Noviplast. De Party Twister maakt van een aardappel of groente een Twister snack. Eenvoudig snijden van een bijvoorbeeld een aardappel in spiraalvorm voor frituren. De aardappel twisters zijn een stuk gezonder . De Chiptwister is een aardappel die vers wordt gedraaid in een spiraalvorm. Daarna wordt de Chiptwister één keer kort gefrituurd waardoor de aardappel.


Lieve lezer, Ik was laatst op de markt en kwam dit super handige apparaat tegen dat aardappels een stuk leuker maakt! Aardappel Spiraal Snijder - Chips Twister - Tornado Potato. Makkelijk slicen in een handomdraai.


Twister Fries worden uit hele aardappels gesneden en bezorgen met hun unieke. Na het frituren even laten uitlekken op keukenpapier. Schil de aardappelen dun, en was en droog de aardappelen daarna goed.


Schaaf een paar aardappelen in niet te . Friet, frieten of patat is een gerecht van gefrituurde aardappelreepjes. Dit ras is geschikt als frituuraardappel omdat het een lange vorm heeft, de ogen aan de . Oven, Airfryer én frituur ! Alle overheerlijke aardappelproducten van Lamb Weston kunnen bereid worden in de oven, Airfryer én frituur ! Je vind deze aardappel twisters vaak op kermissen,pretparken en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts