woensdag 28 oktober 2015

Mijnbetaalplan winkels

De acceptatiepunten van mijnbetaalplan. Wanneer u nog geen acceptatiepunt bent, vul dan het aanmeldformulier in. Binnen twee werkdagen kan een winkel als acceptatiepunt zijn aangesloten.


Het is ook mogelijk voor particulieren om met mijnbetaalplan te kopen bij een niet aangesloten winkel. Vul dan als particulier het . Betalen met je mijnbetaalplan. Mijnbetaalplan biedt flexibel betaalgemak. Al je aankopen gespreid betalen.


Je bepaalt zelf hoeveel maanden je wilt spreiden en je maandbedrag. In de winkels van Expert is het mogelijk uw aankopen gespreid te betalen met mijnbetaalplan. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u zelf een persoonlijke account aanvragen op de site van mijnbetaalplan. De gespreid betaalfaciliteit van mijnbetaalplan is uniek door de geboden flexibiliteit.


Zo kiest u onder andere zelf het . Flexibel gespreid betalen met mijnbetaalplan. Stap 1) Vul het aanvraagformulier in. Stap 2) Stuur het contract terug naar mijnbetaalplan.


Stap 3) Activeer jouw online mijnbetaalplan account. Jouw persoonlijke mijnbetaalplan is nu gereed voor direct gespreid betalen in winkels en webshops of maak via je login een bedrag . Bij goedkeuring ontvang je jouw persoonlijke mijnbetaalplan betaalkaart, waarmee je bij de aangesloten winkels direct betalingen kunt verrichten vanuit je persoonlijke bestedingslimiet. Bij het aanvragen van een mijnbetaalplan ga je een doorlopend goederen krediet aan. Je betaalt alleen een rentevergoeding over het . Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR.


MijnBetaalplan en Trendy Leven B. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw . Het bedrag in één keer betalen is niet altijd voor iedereen een optie. Daarom bieden Xando en partners de helpende hand. Payback – maak geld over naar je eigen rekening. Vraag zelf online of bij ons in de winkel je mijnbetaalplan aan en betaal bij afhaal met je mijnbetaalplan kaart in onze winkel. Na inloggen met je persoonlijke . Het maximale persoonlijke bestedingslimiet is € 3. Je bestedingslimiet is afhankelijk van je persoonlijke financiële situatie.


De mijnbetaalplan kaart kun je gebruiken bij de aangesloten winkels. Zodra je aanvraag is behandeld en je account is toegekend zullen we meteen je bestelling betalen aan de webshop zodat je bestelling kan worden geleverd. BETALEN IN WEBSHOPS EN WINKELS.


De voordelen van Mijn betaal plan : -Beslis zelf welke aankopen u gespreid wilt betalen. Besils zelf hoe lang je wilt . Deze betaalmethode heeft zelf nog niet. Want in navolging van zijn fysieke winkel in Hillegom, wil hij nog een aantal fysieke winkels openen op strategische plaatsen.


U kunt op ieder moment online uw . Omdat het gros van de klanten . De consument oriënteert zich tegenwoordig eerst online alvorens de stap naar de winkel te maken. FiCon speelt hier op in met de lancering van haar eerste community: Mijnfietsplan. Een online platform met alle informatie omtrent financieren met meer dan 5aangesloten fietsenwinkels waaronder landelijke ketens zoals .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts