woensdag 28 oktober 2015

Project assistent salaris

Project Assistant salarissen anoniem opgegeven door werknemers. Wat zijn je taken als projectassistent ? Op deze pagina een overzicht met alles dat je moet weten om je functie als projectassistent goed uit te oefenen. Ik zit in een sollicitatieprocedure voor een baan als projectassistent.


Waarschijnlijk moet ik volgende week met een salarisvoorstel komen.

Ik zal kort mijn achtergrond vertellen en daarna mijn salariswens. Ik ben benieuwd naar de reacties. Nu werk ik als managementassisente.


Projectassistent vacatures in Friesland op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in Nederland. Benieuwd of jij wel genoeg verdient? Vergelijk je salaris en arbeidsvoorwaarden met mensen in dezelfde functie.


Functie en Salaris : Office Manager, Directie Secretaresse, Bestuurssecretaresse, Bureausecretaresse.

Afhankelijk van je opleiding en werkervaring bedraagt het salaris minimaal € 2. De projectassistent wordt aangesteld bij het Stadsarchief Amsterdam op contractbasis. Na een proef van maanden krijgt de . We bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De afdeling Projecten beschikt momenteel over meerdere vacatures voor de functie van projectassistent op salarisschaal niveau. Deze functie wordt tegelijkertijd intern bij het Rijksvastgoedbedrijf RVB als extern opengesteld.


Bij de selectie zal eerst naar de geschiktheid van de interne kandidaten . Loon blijft een belangrijk thema op de werkvloer. Bereken,vergelijk of voorspel je salaris met het vernieuwde salariskompas. Het Salariskompas maakt je wijzer. Capital Value is specialist en marktleider op de woningbeleggingsmarkt in Nederland.


Vanuit ons kantoor aan de Maliebaan in Utrecht leveren wij. Ervaring in de vastgoedbranche en met projectmatig werken is een pré. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn hiermee in overeenstemming.


Wij zijn op zoek naar een project assistent die voor een groot internationaal productiebedrijf wat gespecialiseerd is in industriële verpakkingen wil werken.

Bij het bedrijf werken ongeveer 1mensen. Naar jaarlijkse gewoonte brengt Secretary Plus de salarisevolutie in kaart bij ondersteunende functies, het profiel waar het zich op richt. Als project assistent ben je onderdeel van . De invulling gaat vrij breed: van de klassieke management- of personal assistant tot andere ondersteunende functies.


Ook onder meer medewerkers in customer service . The EC is not responsible for the content of this site. Neither the EC nor the project beneficiaries are liable for any use made of the information contained herein or for the content of linked external websites or pages. WageIndicator EU - Projects.


Kom vanaf juli werken als Project assistent voor de afdeling assessments en HR advies. Hoe ziet jouw dag eruit als Project assistent ? Finance professionals gezocht bij Agium Jij bent toe aan een tweede of derde stap in je finance carrière als ( assistent ) controller, projectcontroller , financial controller. Jouw doorgroeimogelijkheden.


Kom erachter wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn door jouw functie en salarisschaal in te vullen. Assistent Medewerker Facilitair Management. Je maakt deel uit van één van de operationele afdelingen en werkt intensief samen met andere projectassistenten en met de procesmanagers.


Een marktconform salaris met eindejaarsuitkering! De dag begint en het is direct spitsuur bij ons op kantoor. Mirjam Kool en solliciteer direct.


Weet dat er naast een leuk team in een sterk groeiend bureau ook een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden op jou wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts