maandag 12 oktober 2015

Blum lade afstellen

Blum MOVENTO het nieuwe geleidersysteem voor houten laden. Het nieuwste geleidersysteem. Blum TANDEMBOX antaro montage afstellen van een hoog keukenfront.


Hier ziet u in een instructievideo hoe u uw push open ladesysteem perfect kunt afstellen. De ladegeleiders voor houten laden De Blum (TANDEM) ladegeleiders zijn in elk woongedeelte te gebruiken en waarderen de meubelen op door een hoog bedieningsc.

Hoe je lade afregelen en hoe neem je je Blum legrabox lade uit de kast? De TANDEMBOX antaro wordt niet alleen gebruikt als. Klik op de onderstaande links om de montagehandleiding van het gewenste Blum ladesysteem te bekijken.


Heeft u de juiste informatie over Blum lades niet gevonden? Koppel- of opzettechniek – de lade is altijd snel en eenvoudig te monteren. En het exacte instellen van de fronten gebeurt werktuigloos - dankzij de geïntegreerde hoogte-instelling.


Bij volledig uittrekbare lades ondersteunt de geïntegreerde neigingsinstelling bovendien het comfortabele verstellen van de fronten.

Hallo, Ik ben bezig met een badkamermeubel met lades. Ik was van plan de lades als een kistje te maken van triplex en daar het front van binnenuit op te schroeven. Nu zijn er een aantal montagevoorbeelden voor de blum tandem geleider. Ik ga er van uit dat ik een 4-zijdige lade heb volgens de tekening. Uittreklengte: Volledig.


Onzichtbare TANDEM-volledig uitschuifbare lade voor koppelingsmontage met geïntegreerde BLUMOTION voor. Geïntegreerde breedteverstelling voor montage- afstelling tot mm. Dubbele gaten in kastprofiel . Ladegeleiders met kogellagersStalen of kunststof kogellagers zijn loopelementen in kogelbanen. TIP-ON BLUMOTION is het nieuwe systeem van Blum , waarmee de lade geopend kan worden met de mechanische openingsondersteuning TIP-ON, oftewel druksluiting,.


Mal voor diepteafstelling geleider TIP-ON BLUMOTION Deze mal zorgt ervoor dat het front voldoende (mm) ingedrukt kan worden t. LEGRABOX en TIP-ON BLUMOTION geleiders. Stellen van de BLUM scharnier. Demontage van schuifdeur. De Blum Movento Tip-on Blumotion ladegeleiders maken het mogelijk uw lade greeploos te openen met het Tip-on systeem en geruisloos te laten sluiten met Blumotion demping.


Montage van kastverbindingen.

Het systeem is volledig mechanisch en heeft een groot uitwerpbereik. Het front is 4-dimensionaal aanpasbaar waardoor het afstellen eenvoudig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts