vrijdag 16 oktober 2015

Deur vaatwasser sluit niet bosch

Geplaatst door: Angel de kruif. Ook bij ons sluit deur niet meer, lijkt wel of hij niet meer op slot wil vallen. Als je deur handmatig dicht houdt doet hij het wel nig gewoon.


Bosch silence plus type sd6p1b . Vaatwasser kapot en repareren - Vragen en reviews op Vaatwasser.

Als ik de machine aanzet start die gewoon het programma, met de deur open! De vaatwasser is pas opnieuw aangesloten. De volgende zaken verdienen aandacht: Slot. Door veelvuldig gebruik kan het slot toe zijn aan vervanging, het kan ook zijn dat bijstelling mogelijk is. Als ik de slotvanger bekijk zie ik een lipje dat gekruld lijkt en een scherpe slotvanger dat ietwat uit het gat komt.


De deur beschikt over veren om . Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden? Vraag hier een offerte aan.

Beide kanten ( deur en vaste zijde) van het slotje eens inspuiten met silicone olie en de kans is groot dat alles weer normaal werkt. Wil de deur van jouw vaatwasser niet meer sluiten, voelt de deur zwaar aan of heb je een probleem met de scharnieren van jouw vaatwasser ? Contacteer Re- pair voor een snelle en vakkundige herstelling van je vaatwasmachine. Dus wanneer hij op het punt is dat het zwaarder gaat en u laat de deur los, sluit hij dan vanzelf of blijft hij hangen? De bedoeling is namelijk dat hij vanzelf sluit , maar als hij dit niet doet zou ik contact opnemen met LG. U heeft de koelkast nog niet heel lang als ik . Type klus: Reparatie witgoed.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Verschillende deuren en bijbehorende onderdelen te bekijken op onze webshop ! Groot assortiment, snel geleverd! Spring naar Het display werkt niet - Als dat apparaat het wel doet, ligt het aan de vaatwasser. Sluiting Kijk of de deur wel goed sluit.


Resetten Zoek in de handleiding op hoe je de vaatwasser reset. Het kan zijn dat de machine het vorige programma niet goed heeft afgesloten. Waterkraan Controleer of de waterkraan .

Onze specialisten kunnen u zeker verder helpen. Dat kan natuurlijk veroorzaken dat uw vaatwasser niet wil werken. Als u namelijk scharnier vervangt terwijl de andere ook al aardig versleten is kunt u op wachten ze de deur nog steds niet goed sluit en weer gaat hangen. Het gebeurt wel eens bij Bauknecht en Whirlpool vaatwassers dat de deur opeens niet meer lekker sluit.


Na het plaatsen van het apparaat moet de stekker gemakkelijk te bereiken zijn. Zie Elektrische aansluiting).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts