maandag 19 oktober 2015

Sharp r961 review

Vind hier alle reviews over de Sharp R - 9INW bij Coolblue. Spring naar Reviews - Een Sharp R 9inw. Vanaf dag er helemaal blij mee. De oven is snel op temperatuur, de inhoud is groot dus een grote schaal voor heel de familie kan er makkelijk in.


De bakplaten maken het mogelijk te bakken als in een ouderwetse oven. De schaal van de magnetron is glad en daardoor . De Sharp R - 9bestellen? Rti7LWanneer je het restje van de overheerlijke. Wil je weten wat anderen van de Sharp R -961INW vinden?


Vrijstaande combimagnetron met grill- en ovenfunctie. Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 2liter. Maximale diameter voor bord of ovenschaal 3cm. Magnetronvermogen 9watt.


De afmetingen zijn (hxbxd) 36. Dit topmodel is voorzien van handige tiptoetsbediening en ingebouwde vochtsensoren. Dankzij deze sensoren, die het vochtgehalte automatisch regelen tijdens het kookproces droogt het voedsel niet uit en blijven alle vitamines behouden.


Zo bent u altijd verzekerd van een gezonde en smakelijke maaltijd. Bestel de SHARP R961INW nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dát typenummer was niet meer leverbaar, Maar zijn opvolger R - 961W is nagenoeg gelijk.


De magnetron wordt geleverd met vierkante bakplaten, . De R961INW heeft een keramisch draaiplateau met een diameter van 36. Diverse reviews en vergelijkingssites bekeken en uiteindelijk voor deze gekozen. We kregen bezoek en besloten appeltaartjes te bakken en te. Sharp r961inw magnetron - roestvrijstalen effect.


Lees De Recensie Hier. Combimagnetron r - 961inw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts