donderdag 15 oktober 2015

Kunstof vaten

Koop of Verkoop kunststof vaten op Marktplaats. Onze kunststof vaten komen uit de voedingsmiddelenindustrie en kunnen overal voor gebruikt worden. Scherpe prijzen en vaak te versturen met de post.


Plastic vaten koopt u het beste bij Witgoedhandel De Zwaan. Bij ons krijgt u ze voor de beste prijs, heeft u een ruime keuze en betaalt u het minst om ze bij u thuis te laten bezorgen. Onze vaten komen uit de voedselindustrie, er hebben dus geen agressieve stoffen in de vaten gezeten wat zorgt dat ze overal voor inzetbaar .

Deze zijn eenmaal gebruikt. Er zijn er van 50L met handvaten en ijzeren klemband en. Wij hebben een breed assortiment leverbaar van liter tot 2liter. De kleinere vaten zijn voornamelijk.


Goedkope kunststof vaten snel en voordelig kopen? Vaten op te halen… € 100. Speciekuipen van Hulkenberg.


Bark Verpakkingen biedt de complete range HDPE kunststof vaten voor het veilig transporteren van gevaarlijke goederen.

Kunststof tonnen van Hulkenberg. De bondelvaten zijn voorzien van verzegelbare doppen. UITWENDIG kunnen de vaten voorzien worden van een logo door middel van een DUURZAME ZEEFDRUK of een gemakkelijker TE VERWIJDEREN SLEEVE.


Reconditionering van de kunststof bondelvaten is makkelijk te realiseren door een chemische reiniging. Het vat en het deksel van de kunststof dekselvaten worden vervaardigd uit hoge densiteit polyethyleen. HET DEKSEL MET RUBBER DICHTING wordt op de vaten geklemd met een metalen spanring. STANDAARD worden de vaten aangeboden in blauw en zwart. De zwarte vaten worden vervaardigd uit gerecycleerde PE . Bestel hier voordelig kunststof vaten.


VAT HDPE rond blauw openingen ( inch kwart inch ) Stapelbaar. Selecteer om te vergelijken. Uitloopkraan voor kunststof vaten - Uitloopkraan voor kunststof vaten. De vatentraverse maakt efficiënt laden mogelijk. Met een vatentraverse verplaatst u uw vaten eenvoudig naar de volgende locatie.


Het opzetstuk wordt aan het betreffende vat bevestigd en vereenvoudigt opname en transport. U kunt kiezen uit vatentraversen voor staande vaten van staal, of van kunststof. Al onze vaten zijn voorzien van een UN-Keuring. Voor meer informatie over onze vaten klik op een van de onderstaande afbeeldingen .

Ons assortiment kunststof vaten is afgestemd op een breed toepassingsgebied. Zo heeft u de keuze uit kunststof grondstofvaten en -kuipen, doseercontainers, opslagtanks, ronde open vaten en de bekende wijdmondse vaten met waterdichte afsluiting. Alle vaten zijn geproduceerd van hoogwaardig polyethyleen en onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts