vrijdag 23 oktober 2015

Ariel 3in1 pods witte was

Dankzij deze verschillende ingrediënten wordt je was schoon, worden vlekken verwijderd en straalt je kleding weer. Verkrijgbaar in verpakkingen met 1 en stuks. Ariel pods voor uw witte was.


Geschikt voor alle temperaturen: 3 . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De was kwam gevlekt uit de wasmachine.

Overal zaten licht paarsevlekken. De pods bestaan ook uit kleuren waaronder paars. Per wasbeurt voeg je capsule toe aan je was. In elke capsule zit precies de juiste hoeveelheid wasmiddel, waardoor je nooit te veel wasmiddel gebruikt. Deze verpakking bestaat uit dozen en is goed voor wasbeurten in totaal.


Bied mee bij VakantieVeilingen en win dit wasmiddel met korting. Een stralend witte was na de eerste wasbeurt. Hierdoor blijven de ingrediënten stabiel en gescheiden voor een supergeconcentreerde waskracht.


De innovatieve folie lost volledig op bij contact met water.

Zo komen de krachtige technologieën vrij die alle soorten vlekken aanpakken met het . Mijn hele - op graden gewassen - was is door het niet geheel oplossen van de pod ondergespat met niet weg te krijgen blauwpaarse spatten. Uitzonderlijke reinigingskracht in een kleine capsule. Ik neem aan dat het een witte katoenen was betreft.


In eerste instantie moesten wij lachen om deze 3inpods. Wat een dure onzin dingen. In de praktijk blijken het relatief dure nuttige dingen. Je gooit één 3inpod in je trommel, zwarte, gekleurde of witte was er bovenop . Nu in de aanbieding van € 1voor € 99! Het is in vergelijking met andere wasmiddel producten een besparend product.


U gebruikt namelijk de exacte hoeveelheid wasmiddel die u nodig heeft. Overtollig wasmiddel wordt niet meer afgevoerd! VOOR WITTE WAS en lichtgekleurd wasgoed is poeder met bleekmiddel het beste.


Voor witte was bevelen we.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts