maandag 19 oktober 2015

Grondzeef huren prijs

Huurprijzen (excl. btw). Download hier de technische specificatie . Bij Smet vind u steeds wat u zoekt ! Voor een scherpe prijs een zeef huren om te zeven op locatie. Bij Kok Lexmond huurt u een zeef, hiermee kunt u bijvoorbeeld zan grond of puin vermengd met bodemvreemde materialen zeven. Op deze website huurt u gemakkelijk en snel de juiste Pronar zeefmachine of grondzeef bij een van onze verhuurders! De verhuurders zijn in het bezit van een Pronar trommelzeef en zijn aangesloten bij het verhuur netwerk opgezet door Herwijnen Machinery B. Zeefverhuur Hieronder vindt u alle informatie per . Technische omschrijving:De mobiele schudzeef is ideaal voor kleine zeefwerken zoals het zeven van een teeltlaag, compost,.


De zeef wordt best gevuld met een minigraver. Het toestel wordt verplaatst via de voorziene hijsogen. Zodat het vuil niet op de grond komt en u het gemakkelijk kan weggooien. Voor 4- per dag kunt u deze zeef huren.


Deze kunt u komen halen op onze locatie. Ook kunnen wij hem voor een meerprijs komen brengen in Veenendaal. Het is een dubbeldeks rupsmobiele vlakzeef met een zeefoppervlak van x mtr en wordt over het algemeen ingezet bij multifunctionele zeefwerkzaamheden. Zoals zan grin saneringen, ijzererst ed. Zeer geschikt voor de kleinere zeefklussen.


Trommelzeef Mustang - Van Iersel Compost Van Iersel Compost heeft een tiental trommelzeven beschikbaar, die verhuurd worden voor het zeven van diverse producten. Wij hebben de volgende prijsstelling voor deze machines: . De zeven zijn mobiel en te transporteren achter een vrachtwagen, zodat deze op elke gewenste locatie kunnen worden ingezet. Uniek ontwerp Dankzij het compacte ontwerp kan de Mini Screener makkelijk getransporteerd worden. Zeefwerken in beperkte ruimtes zoals stadstuintjes worden zo ook mogelijk. Het extra wiel aan de zijkant (demonteerbaar) laat toe om de machine op zijn kant te draaien waardoor ze.


Neem hierover contact op . Deze zeefinstallatie laat zich eenvoudig bedienen en haalt een hoog rendement. TOEBEHOREN - DEMOLITIONEQUIPMENT. ACCESSOIRE BAK OF VORKEN INBEGREPEN IN DE PRIJS VAN DE KNIKMOPS. Zeef te huur , transporteerbaar op een containersysteem. Ideaal voor kleine tot middelgrote werven.


Vraag naar onze voorwaarden. Ter plaatse zeven wordt steeds goedkoper door de oplopende stortkosten van grond en stenen, en nu zeker met de verhoogde transportkosten door de kilometerheffing. Grondzeef huren bij transportbedrijf en handelsmij Jatra in Drachten.


Bij grondwerken aannemer Wegrio kan u grond laten zeven op de werf, een professionele zeefmachine huren of gratis gezeefde grond verkrijgen. Verhuur van machines, zoals dieplader verhuur en asfaltbakken verhuur. Wij verhuren alle mobiele zeefmachines, mobiele kaakbrekers, mobiele windzifters, trommelzeven en compacte zeefmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts