woensdag 28 oktober 2015

Kunststof inzetbakjes

Ladeverdeling bestaande uit kunststof inzetbakjes. Klik op de afbeelding om te vergroten. Inzetbakje kunststof 100x200xmm. om prijzen te zien.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Kunststof inzetbakjes die gebruikt worden als indeling in de assortimentskoffers.

Uw klanten prijsvoordeel Zakelijk (in)kopen? Maak een account aan en u weet direct uw inkoopprijs! De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Hoogte mm Gemaakt van hoogwaardig kunststof polypropyleen Modulair opbergbakjes voor kleine onderdelen Tijd- en kosten besparend Overzichtelijk en netjes Compatibel met andere raaco producten Zeer sterk materiaal geschikt voor gebruik onder de meeste condities en bij koud weer ( -C ) . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! De beste oplossing als het gaat om het opdeling van kunststof bakken en stapelbare opslagbakken. Als het gaat om opslag van artikelen dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Fami Storage Systems: werkplaatsinrichting, kunststof bakken, transportbakken, gereedschapskasten, legbordstellingen en werkbanken.

Dit kunststof inzetbakje is speciaal gemaakt voor RAKO koffers of RAKO bakken. Maar is ook uitstekend geschikt voor andere doeleinden zoals bestekbak, pennenbak of bijvoorbeeld om kleine producten in te sorteren. Deze inzetbakjes komen uit de serie RAKO van de Duitse producent Georg Utz. Verfbakje geschikt voor onze rollers. Met losse inzetbakjes om meerdere keren te gebruiken.


REGINOX kunststof inzetbakje t. Reginox kunststof inzetbakje. U heeft gekozen om alle plastic bakjes te bekijken. Door het grote aantal kan deze pagina misschien wat traag laden. Ons breed assortiment plastic bakjes is namelijk eindeloos: diverse vormen bakjes , materialen en toepassingen.


Onderstaand kunt u een keuze maken voor een plastic bakje. Afmetingen, Niet beschikbaar. Met deze kunststof roller transporteer je L-BOXX-en eenvoudig en veilig van jouw voertuig naar de werkplek. Kunststof , plastic en stalen bakken en kratten, zowel nieuw als gebruikt. Begra heeft een ruim assortiment bestaande uit stapelbakken, magazijnbakken en transportkratten.


Direct leverbaar in verschillende gangbare kleuren en maten. Altijd de juiste oplossing voor uw magazijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts