woensdag 28 oktober 2015

Horecaworld spijkenisse

Horeca World horeca apparatuur. De grootste horeca leverancier van de Benelux, assortiment van ruim 20. Gratis verzending vanaf € 50. Spijkenisse - FaillissementsDossier.


Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Geef uw mening vandaag en hoor wat 3klanten al gezegd hebben. Het is een zeer compleet assortiment apparatuur en meubilair wat er te vinden valt.


Alle producten staan uitgebreid uitgestald waardoor de klanten een goede keuze kunnen maken uit het zeer brede assortiment. Mijn ouders hebben voor mij een dubbel deurs vriezer gekocht bij horeca World op september op de site stond mits voorradig binnen tot uur levering. Toen kreeg ik te horen . Ontbrekend: spijkenisse. Adres volgens KvK: Geen adresgegevens kvk, ,. Soort inschrijving: Niet beschikbaar.


De meest volledige site met ruim 66. Aydin Güç, oprichter en . Reeds enkele maanden geleden bestelden wij een vaatwasser van het merk Omega. De machine is amper maanden in gebruik en reeds defect. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar FaillissementsDossier.


Dit bedrijf is niet langer gereferenceerd op Kompass. Bekijk locatie op de kaart. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken. Activiteiten onderneming.


Door de schaalgrootte is het mogelijk om lage prijzen te hanteren en binnen uur te leveren. Het brede assortiment en de korte levertijd . Klik hier voor meer informatie! Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals . Kom eens langs in onze showroomen laat u adviseren door onze adviseurs.


Zelf een complete horeca keuken inrichten is niet eenvoudig, onze adviseurs helpen u graag met een volledig vrijblijvend advies op maat. Kaart waarop bedrijfslocatie wordt weergegeven. Ingenieur Herman de Grootweg 1. Vind je volgende kans op Simply. Woonachtig in de regio Rotterdam.


Als uitvoerder geef je functioneel leiding aan de meewerkend voorwerkers en vakmannen GWW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts