dinsdag 20 oktober 2015

Bosch kgv33vw31 koelvriescombinatie

Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. In koelruimte in hoogte verstelbare plateaus, flessenrek en lade. In de deur rekken over de volle breedte. In de vriesruimte laden waarvan extra hoge. De KGV33VW31heeft onder andere een elektronische temperatuurregeling en -controle met LED-indicatie, een super -vriessysteem en een flexibele indeling.


Alle boodschappen voor de hele week in keer inslaan is wel zo efficiënt, maar dan moet je alles wel kwijt kunnen. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 1liter en het vriesgedeelte is flexibel in te delen. Daarnaast hoef je niet iedere dag verse groente te kopen. Soort Koelvriescombinatie (vriezer onder).


Binnen werkdagen leverbaar indien voorradig bij leverancier. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. LowFrost: minder vaak ontdooien dankzij verminderde . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Deskundig en eerlijk advies. Bosch koelkast kopen bij Electroplace. Groot aanbod in alle modellen. Scherpe prijzen en snelle service. Per maand betalen mogelijk.


Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt. Totale inhoud koelgedeelte(s). Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In het koeldeel vind je deurvakken, schappen en VitaFresh-lade. In deze lade blijven jouw groente en fruit langer vers. In het vriesdeel zitten vrieslades, waarvan BigBox, waarin je grote verpakkingen kunt . Ijsblokjesbakje, eierhouder.


Artikelcode fabrikant KGV33VW31. BOSCH KGV33VWDubbeldeurs koelkast - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf.


Winkels in Diemen en Gaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts