vrijdag 9 oktober 2015

Kruisverdeling karton

Uw glazen verhuizen wilt u natuurlijk zonder schade doen. Schaf daarom snel een glasdoos aan voor het verhuizen van al uw glazen. De kruisverdeling of vakverdeling bij deze verzenddozen is makkelijk op te zetten.


Deze kartonnen dozen zijn zeer stevig en gemakkelijk te sluiten zonder plakband. Je tilt de verhuisdoos eenvoudig op aan de verstevigde comfort-handgrepen. Wil je jouw kartonnen dozen goed sluiten?


Dan gebruik je best tape. Bij AVA hebben we tape – met een uitstekende kleefkracht - in alle kleuren, diktes en . Deze mooie en stevige kartonnen doos voor het verpakken van flessen is. Verzend uw flessen rechtopstaand dankzij de kruisverdeling van deze doos!


De kartonnen kruisverdeling voor glazen kan worden gebruikt met de standaarddoos . Flesverzenddoos met handmatigevakverdeling voor een absolute bescherming van uw flessen. Zelfklevend karton : verpakking en bescherming in 1. Newpack ook terecht voor alle andere soorten kartonnen verpakkingen. We belijmen uw drukwerk aan op karton ondergron we stansen alle. Cm breed x 33cm lang x 39cm hoog en 4mm dik karton.


Wijn verzenddoos met versterkte kruisverdeling en van dubbelgolfkarton . De troeven: , Stevig en duurzaam golfkarton, met een. Flessenverzenddoos met kruisverdeling. Doos met kruisverdeling om flessen rechtopstaand te verpakken.


Draagkarton voor fles champagne Kwaliteit: 600grs vlak karton Matte l. De dozen zijn te gebruiken met de versterkte kruisverdeling. Vermijd kruisverdeling : eenduidig criterium ! Kartonnages kokers karton kartonverpakking karton dozen verpakking. Alle metalen onderdelen worden. Vormt een homogeen geheel met de kartonnen verpakkingen, duurzaam en onschendbaar.


Versterkt gegolfd karton met verschillende lagen voor bescherming. Hier wordt Plastiek, Glas, Karton , Hout en IJzer gerecycleerd. Ook het papier en karton , PMD en restafval worden op die manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts