donderdag 15 oktober 2015

Racklade

DAP inch rack lade 3U kopen? Stalen ladekast voor montage in racks. Voorzien van soepel lopende kogellagergeleiders die volledig uittrekbaar zijn. Met de bijgeleverde sleutels kan de lade afgesloten worden.


Leverbaar in verschillende dieptes.

Gesloten 3HE opberglade, zwart . Vind rack lade op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een 19” racklade is natuurlijk een lade voor in een 19” rackcase, een 19” equipment rack of een installatie rack. Door een lade in de rackcase te bouwen, kun je alle kabels, verloopjes, microfoons en accessoires in de rackcase . Gewicht en afmetingen inclusief verpakking. Deze racklade kunt u in ieder inch rack bouwen.


Met een hoogte van 3HE heeft u genoeg ruimte voor redelijk wat niet-inch apparatuur in te plaatsen.

De diepte van de racklade is 3mm en bestaat uit 1. Tevens voorzien van een . Professionele 4U Racklade met slot. De JV Case 2U Racklade is een lade met een breedte van (tbv rackmontage) en een hoogte van 2HE (89mm). Dit product is uit assortiment. Electrovision zwart poeder gecoat staal Rack-lade , 2U - Zwarte poedercoating hoge kwaliteit 2U Rack staal lade met verstelbare klemmen van de apparatuur.


Veilig Bestellen ☞ Snelle levering. Verbeek Muziek staat voor optimale service en goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Dé Flightcase Onderdelen Specialist van Nederland! Adam Hall slot voor Racklade Productafbeelding. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Proel ADRK2PE inch racklade 1U - Overzicht. De beste manier en oplossing om kleine onderdelen niet te vergeten. CQ - Rack lade 2HE Volledige grootte weergeven. Zwarte inch SATA Harde Schijf Mobile Rack Lade.


Kleur van het product: Zwart, Zilver, Materiaal: Staal, Maximaal gewicht (capaciteit): 5kg.

Breedte: 4mm, Diepte: 60mm, Hoogte: 8mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts