woensdag 28 oktober 2015

Grando naaldwijk

Aangesloten bij het CBW. Deze is ook door Grando geïnstalleerd. Ook het verdere offertetraject verliep positief. We kregen alle materiaal mee en hier konden rustig over . Klanten beoordelen Grando.


Gebaseerd op 8ervaringen.

Ben jij een gedreven verkoper en staat bij jou de klant centraal? Wil jij je commerciële talenten ontwikkelen bij een unieke organisatie? Het betreft een parttime of fulltime functie.


Als junior verkoper adviseer je klanten op een inspirerende en klantvriendelijke wijze bij de aanschaf van. In de afgelopen jaren heeft Grando een spectaculaire omzetgroei gehad en wij lopen voor op de marktgroei. Er zijn recentelijk geen Grando winkels bijgekomen of . We hebben echt het verschil gemaakt in de markt.


De Grando keukens vestigingen zitten verspreid over het land.

De startpagina voor Keukens informatie voor het kopen van keukens en inbouwapparatuur. Naaldwijk is gelegen tussen Den Haag en Rotterdam en . Grando Keukens is onderdeel van Grando Keukens Den Helder. Openingstijden: Maandag: 13:- 17:30.


Donderdag: 9:- 17:30. De keuken is het hart van uw huis. Bij een nieuw huis hoort uiteraard een keuken van uw dromen. Een gewaardeerde keukenzaak die niet meer weg te denken is uit deze regio. Voor Grando is kwaliteit meer dan het leveren van een goede keuken.


Alle keukens worden geplaatst door onze eigen vakkundige monteurs, welke zijn opgeleid in het Grando trainingscentrum. Onze service gaat door tot lang na de plaatsing. Zowel de montage als jaar garantie zijn bij Grando altijd bij . Bekijk het adres en openingstijden.


U bent in het bezit van een rijbewijs (B) en u heeft bij voorkeur een dag geleden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts