vrijdag 23 oktober 2015

Velgen poedercoaten gouda

Wij stralen, spuiten en poedercoaten uw metalen producten en wij maken ze als nieuw. Tevens ook voor het richten van velgen en laswerkzaamheden bent u aan het . Voordat we je velgen spuiten, repareren we oppervlakkige schade zoals stoeprandschade . Velgen reparatie en motorframe reparatie. Specialist in het richten en repareren van motorvelgen, autovelgen . Als het met spoed moet binnen.


Industriele COATING en natlak- spuiters, daar waar uw produkten en de kwaliteit voorop staat, wij coaten en bewerken hoofdzakelijk. Stralen, spuiten, poedercoaten , glasparelstralen, ontlakken en kleine reparaties. Asten maakt uw velgen weer als nieuw! Laatste set wielen die ik heb laten coaten door Gerritsen kostte me 1euro.


Ok heb net velgjes opgehaald bij Hil-coating in hilversum. Op mijn verzoek hebben ze de juiste delen afgeplakt en heel netjes alles gecoat in het zwart. Hallo, ik wilde graag wat advies betreffende mijn alu velgen. Is voornamelijk poedercoaten , maar ze kunnen sinds kort ook richten.


Hamax zit voor mij ook lekker dicht bij (woon in Gouda sinds kort). Ik denk erover om de velgen te laten poedercoaten zodat ze er weer netjes uitzien als eerste actie om mijn jaren plan te starten 8. NB de foto is van jaar geleden en . Poedercoating en Metaal Behandeling in Provincie. Vind of bied uw tweedehands Banden, velgen en sneeuwkettingen aan op Speurders.


Ik wil een aantal onderdelen laten poedercoaten , ik ben alleen benieuwd of iemand er. Bij Hamax ook mijn velgen (blackchroom) laten doen. Ken van Oxfor Engeland besloten om een droomauto te bouwen in zijn kelder die jaar duurde.


Ik heb een serieus goede velgendokter nodig. Heeft iemand een adres voor mini velgen te repareren en eventueel te poedercoaten ? Als eerste uiteraard de velgen onder de motor vandaan gehaald en de banden eraf. Prijs in overleg Balanceren van aluminium velgen.


Mijn velgen liggen op het moment bij een straal en poedercoat bedrijf. Mijn naam is Ben, ik woon in de omgeving van Gouda. Wat betreft de velgen : die kun je laten poedercoaten , ik geloof iets van 1euro per .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts