woensdag 28 oktober 2015

Cv thermostaat nefit

De kamerthermostaat die met u meevoelt. Een van de uitvindingen van Nefit is een geavanceerde regelmethode die ervoor zorgt dat de cv -ketel zuiniger én comfortabeler stookt. Anders dan gewone cv -ketels regelen Nefit -ketels de warmte in huis op basis van wat ú voelt: de temperatuur van de lucht. Welke cv -ketels worden ondersteund?


Nefit Easy is met alle actuele Nefit HR- ketels te combineren. Voor oudere Nefit cv -toestellen, zoals EcomLine, en voor andere merken is een speciale adapter nodig, de EasyControl Adapter.

Vele aanbiedingen bij bol. Zoekt u bijvoorbeeld een 'slimme' thermostaat ? Thermostaten van Nefit zijn zeer innovatief. Bekijk ons aanbod Nefit - thermostaten in de webshop. Elke Nefit thermostaat is standaard voorzien van het Opentherm protocol. Althans, een voor Nefit CV -ketels geoptimaliseerde variant hiervan.


Nefit maakt gebruik van een aangepaste Opentherm protocol genaamd EMS. Gaat weg wegens grondige verbouwing. Inclusief expansie vat,.

Meer comfort, minder energie? Zelfs de beste cv -ketel werkt niet zonder de juiste thermostaat. Daarvoor hebben ze een scherp zintuig nodig: een Nefit ModuLine thermostaat. U kunt kiezen uit een breed assortiment, van heel . Dankzij de unieke regelmethode stookt het toestel energiezuiniger én comfortabeler. De thermostaat voelt als het ware met u mee: de warmte wordt geregeld aan de hand van de luchttemperatuur en niet op basis van de . Montage in de woonkamer.


Aansluiten op cv -toestel. Sluit de thermostaatkabel aan op het cv -toestel. Gebruik bij een Nefit of Bosch cv - toestel met . De informatie in de video geeft de stand van zaken van. Natuurlijk de installatie van de thermostaat , maar eerst moeten we de OpenTherm converter installeren.


Gefeliciteerd met de aanschaf van deze kamerthermostaat ModuLine 100. Nefit thermostaten vind je bij Coolblue. Een Nefit kamerthermostaat die met je meevoelt.


De nieuwste slimme thermostaat van Nefit , de Moduline Easy, is op afstand te bedienen met een app. Niet voor niets is hij bekroond met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts