dinsdag 27 oktober 2015

Huiswerkbegeleiding rotterdam noord

Betere Cijfers en leren leren? Wil je hulp bij het plannen en maken van je huiswerk? All in tarief €1per uur. Sporten in combinatie met leren. Bètavakken door eerst te sporten en dan te leren.


Wij maken leren leuk door het te combineren met sport, daarnaast is deze introductiecursus ook nog eens GRATIS! Wel even aanmelden: Meld je aan op hun website . Heb je thuis niet de rust of een eigen plek om je huiswerk te kunnen maken? Of kun je wel wat hulp gebruiken om bepaalde vakken bij te spijkeren? Kom dan naar huiswerkbegeleiding van DOCK.


Wij bieden je een rustige ruimte en begeleiding , zodat je . Kan je kind wel wat hulp gebruiken? Ons kenniscentrum biedt onderwijsondersteuning aan middelbare scholen . De Juffies biedt hulp bij leer- en concentratieproblemen en taakaanpak bij kinderen. Nadruk op het vergroten van het zelfvertrouwen en positieve benadering. Rotterdam , Kralingen-Crooswijk.


Help mee als vrijwilliger. Meneer geeft huiswerkbegeleiding van wiskunde aan jongeren op de middelbare school. Hij gaat ervan uit dat het een kwestie van herhalen is en niet van begrijpen. Hij kan goed uitleggen en je eventuele angst voor wiskunde wegnemen. DeBijlesStudent verzorgt professionele en betaalbare bijles en huiswerkbegeleiding in Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Leiden, Voorschoten en Wassenaar.


Neem familie en vrienden mee. Vanaf maart start de huiswerkbegeleiding in samenwerking met stichting Timon. StudieMax verzorgt op verschillende locaties . Onderwijs en opleidingen. Een huiswerkinstituut binnen de school! Leerlingen vinden het lastig om zelfstandig met hun huiswerk aan de slag te gaan.


Gamen, sporten of social media is heel wat interessanter dan het maken van huiswerk. In samenwerking met uw school biedt Adhocdocent leerlingen de gelegenheid om huiswerkbegeleiding te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts