vrijdag 30 oktober 2015

Buffet aan huis den haag

Bent u binnenkort jarig en wilt u tijdens uw verjaardag een buffet serveren aan uw gasten in Den Haag ? Bekijk onze partyservice op Hapjes aan Huis. Familie van Gilst uit Den Haag. Gisteren hebben wij de 92e verjaardag gevierd van onze (schoon)moeder en oma. De catering van Hapjes aan Huis heeft er een grote bijdrage in geha dat dit feest een succes is geworden.


Wat een prachtige opgemaakte schalen van het koude buffet en een goed verzorgd warm buffet ! Partyservice om van te genieten! De cateraar van Hapjes aan Huis zorgt voor een onvergetelijk feest met heerlijke lunch of buffet. U kunt direct bestellen! In het koninklijke Den Haag , met het vredespaleis en internationale strafgerechtshof is altijd iets te beleven.


Als in de winter de strandtenten hun deuren hebben gesloten worden de feesten vaak gezellig weer binneshuis of gwoon op het bedrijf gevierd. Wij bezorgen compleet verzorgde warme en koude buffetten bij u thuis . Wij leveren en halen gratis alles bij u op. De kok aan huis voor uw geheel verzorgde diner op locatie, themabuffetten, seizoensbuffetten en garnituren. Naast de vele buffetten leveren wij ook heerlijke borrelhapjes in Den Haag. Onze hapjesschalen zijn ontzettend populair door heel Nederland.


Heeft u genoeg van het zelf hapjes maken? Laat dan uw hapjes aan huis bezorgen in Den Haag. Ons assortiment hapjesschalen in Den Haag is zo ruim, dat we iedereen blij . Sapore is dé Italiaanse traiteur in Den Haag die garant staat voor Italiaanse catering op maat. Buffet aan huis Den Haag e. Dagverse gerechten volgens.


Zoekt u een cateraar Den Haag voor een congres Den Haag e. Organiseert u een evenement of feest in Den Haag en mist u daarbij nog een cateraar voor de partyservice? Vinilux Catering is in staat om op elk gewenst bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander evenement de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons . Diner aan huis den haag , walking dinner den haag , buffetten den haag , barbecue den haag. We koken met produkten van het seizoen, liefst zo veel mogelijk biologisch.


Op deze website krijg je alvast een voorproefje van de gerechten. Of het nu gaat om de catering van een eenvoudige lunch, een stijlvol buffet of een uitbundig feest, wij maken alles met liefde en dat proef je! Wellicht wilt u ze welkom heten met een glaasje bubbels en ze aansluitend voorzien van een heerlijk viergangendiner of catering aan huis. Of u kiest voor belegde broodjes, al dan niet aangevuld met een buffet. Wat u ook wenst en wat uw budget ook is: uw bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven en alles . Voor de catering van uw diner, barbecue, tapas of buffet aan huis of op locatie in Den Haag.


Inclusief kok en bediening. Bereken direct uw prijs online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts