maandag 23 november 2015

Creatieve workshops barendrecht

Eveline biedt Groenworkshops waar eigen creativiteit en inspiratie centraal staat. Door het thema, het aanwezige materiaal en het bespreken van verschillende mogelijkheden ontstaan er ide. Wil je je creativiteit (her) ontdekken, een ontspannend creatief moment voor jezelf?


Kies een workshop met klei of vilt. Wil je meer verdieping in een bepaalde techniek? BARENDRECHT - Eveline Steinhart geeft creatieve workshops voor volwassenen waarbij verschillende technieken aan bod komen.

Dinsdag januari: Beschilderen van terracottapotten . Overzicht Cursussen Barendrecht - te vinden op het prikbord beeldende kunst Barendrecht op kunstinzicht. Vraag en aanbod voor de kunst. Het mode atelier in Rotterdam voor naaicursussen, naailessen, patroontekenen, modedesign, mouleren, creatieve cursussen en workshops. De plek waar je zelf mode maakt en . Een creatieve schilderworkshop bij een Een Portret is een gezellige, creatieve belevenis.


In onderling overleg bespreken we het thema om er een leuke en inspirerende workshop van te maken. De kosten zijn € 2per persoon, . Geweldig wat je kan maken als je basistechnieken haken beheerst.

Eveline Steinhart geeft creatieve workshops voor. Haken is hot en dat is zeer. De workshops worden allemaal gehouden bij mij thuis. Op de Chopinstraat in Barendrecht. Ik vind het heel leuk om je bij mij thuis te ontvangen.


Ik hoop dat je het bij mij naar je zin zult hebben , een gezellige avond is het doel. En je maakt iets moois , wat er eerder nooit was. Als je meewilt doen aan . Dagelijks is de Buurtkamer geopend waarbij iedereen. Volop activiteiten in Buurtkamer Trefpunt: Kledingbeurs, creatieve workshops en meer.


Leer en doe workshops HB. Plusklas de biedt ook losse workshops aan voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Deze worden gehouden op woensdagen in de ruimte van Dein Barendrecht.


Je kunt vanaf personen reserveren. Creatief Atelier Stoer Voorburg. Op die dagen kunnen er van 19.


Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een kersttaart met schaal of een kersttuk op houten . Het geven en organiseren van workshops op het gebied van bredeschoolactiviteiten voor kinderen en ouders.

Kinderfeestjes, creatieve workshops en high tea. Atelier Handmade by Tamira: handgemaakte unieke woondecoraties(ook in opdracht) . Hier vind je het overzicht cursussen in de vrije tijd. Met de Cursusvinder vind je de cursus die bij jou past!


Je bent geduldig, kunt creatief inspelen op problemen en durft grenzen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts