dinsdag 17 november 2015

Servetten vouwen hartje

Wil je een servet in een hartje vouwen voor een leuke eetgelegenheid? Wij leggen het uit in simpele stappen! Student van de horeca opleiding op Scalda in Middelburg laat zien hoe je van een servet een hartje.


Vouwtechniek : Het hartje. Valentijn vieren, een huwelijk of jubileum origineel aankleden, of jouw geliefde verrassen met een smakelijk ontbijt of romantisch diner?

Deze eenvoudige plooitechniek zal elk hart sneller doen slaan. Servetten vouwen : hartje - Hartje vouwen van servet voor Valentijnsdag -. Hoe meer ik lees over de Japanse eetcultuur, hoe meer ik geïnteresseerd raak. Stap 1: Leg een vierkant blaadje voor je met een punt naar je toe. Origami instructies stap 1. Vorige StapVolgende Stap.


Dit idee is ingezonden door: Steven. Je moeder is vast de allerliefste van de hele wereld!

En daar kun je natuurlijk een mooie hartjeskaart voor maken. Hoe je het hartje moet vouwen kun je hieronder vinden. Neem een vierkant stuk papier en vouw het volgens onderstaande patroon.


Een hart kun je snel en simpel vouwen van een vierkant stuk papier. Leuk om te knutselen voor Valentijn of bijvoorbeeld moederdag. SERVETTEN VOUWEN - pagina 3. Hieronder staan filmpjes waarin mooie modellen van servetten worden gevouwen. Ik heb het zelf nog nooit geprobeer maar ik denk dat de meeste niet erg moeilijk zijn om te maken. Vlinder van een servet maken - Hoe . Kerst is bij uitstek geschikt om je geliefden te laten weten dat je van ze houdt.


Zeg het (ook) met een servet en vouw een hartje ! Dat doe je zo: Drie vouwmanieren voor gevorderde vouwers. Maak indruk met de kerstster. Oké, iets moeilijker deze, maar wat is íe mooi, deze kerstster.


Of vouw ze samen met de menukaart. Je kunt er ook bepaalde vormen van laten vouwen , zoals een hartje , bloem of een zwaan.

Als je dineert op een locatie en jullie hebben er zelf een duidelijk idee over, dan is het verstandig om . Vind de beste selectie servetten vouwen vlinder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit servetten vouwen vlinder voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Het verhaal van de hond die een mens werd. Kosten: € per leerling, inclusief digitaal lesmateriaal en workshop. Hondenhartje is een nieuwe jeugdopera van De Nationale Opera. Naat Kleijweg ha descubierto este Pin.


Descubre (¡y guarda!) tus propios Pines en Pinterest. Brievenstandaard gemaakt van een pocketboekje, bladzijden dubbel vouwen en dan hoeken naar binnenvouwen , kaft. DIY: Bloemen Van Papier Huis Van Belle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts