donderdag 26 november 2015

Vedett ipa ingredienten

Vedett IPA is brewed using 1 natural ingredients : water, yeast and slightly coloured barley malts. Two varieties of American hops are poured into the boiling kettle and a further two American hops are used for the dry hopping. Vedett Extra IPA is een verfrissend en toegankelijk blond speciaalbier. Het nieuwste lid van de Vedett -familie, Gebruik van unieke hopsoorten, bier dat hergist op de fles.


Ingrediënten : Bevat gerstemout. Bij het brouwen worden alleen natuurlijke ingrediënten als tarwe, gerst, hop, koriander en gedroogde sinaasappelschillen gebruikt.

Opdat het smaakpalet zich volledig zou kunnen ontwikkelen, wordt het . Duvel Moortgat Corporation ( Breendonk-Puurs). De zomer is halverwege, de zon heeft al flink zijn best gedaan en voor menig droog keelgat gezorgd. Wat drink jij als het zweet je van de rug loopt?


Een stevige en romige stout? Nee, ik denk het niet Je zoekt meestal naar iets blon fris en dorstlessend met niet al . Dit oranjegoude bier is een India Pale Ale van Vedett en smaakt erg fruitig met de geur van citrus. Met de reputatie van Duvel in het achterhoofd (Duvel Tripel Hop) moet dat wel goed komen.

Uiteraard mag de marketingafdeling van Vedett ( dan wel Duvel) aan ondergetekende een aantal proefflesjes . Het is fruitig en natuurlijk wat bitter, maar zonder dat de smaak te lang in je ond blijft hangen. De nasmaak is ook niet al te bitter, maar voor het biertype wat zoetig. Op het etiket “ IPA , but not really from India and not really a pale ale”.


Gekocht bij Carrefour (ook verkrijgbaar bij Delhaize en Makro). Beoordeling “Het oranjeblonde bier is een beetje troebel. Aangename geuren: zeker pompelmoes,.


De smaakbalans heeft een mooi evenwicht tussen de fruitige. Het bier heeft een alcoholgehalte van. Het flessenlabel is gelijk in lay-out maar hanteert een blauw-wit-gele opdruk tegenover de klassieke wit-zwart-rood opdruk.


Het begint met een verfijnde fruitige geur van lychee, kiwi en passievrucht maar je proeft ook kers en aardbei. In de nasmaak echter laat hij ineens zijn tanden zien en proef je de bitterheid van de hop. Dit bier heeft een romige schuimkraag, kruidig aroma en de frisheid van citroen. Heerlijk om van te genieten. Door het gebruik van unieke hopsoorten is er een mooie smaakbalans.


In keer uitschenken in een koel glas dat vooraf gespoeld is met kou zuiver water. Disclaimer De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld. Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden.

Deze cocktail met IPA bier is het lekkerste met een goed gehopt IPA biertje. Denk aan een Vedett IPA. De Hopsake IPA geeft een perfecte relatie tussen bier en cocktails weer.


Vedett IPA : Gratis bezorging van de groothandel voor bedrijven en Horeca. Ruim assortiment, uitstekende service, erkend dealer en milieubewuste visie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts