dinsdag 10 november 2015

Verjaardagsfeestje vlaardingen

Het prachtige natuurgebied Broekpolder is het gebied om heerlijk te ontspannen maar nog meer om lekker te bewegen. Ben je een beetje avontuurlijk aangelegd ? Dan is Adventure Vlaardingen de plek voor jouw verjaardagsfeestje ! Op deze schitterende locatie ga je het avontuur aan en beleef je plezier aan klimmen, . Alle activiteiten vinden plaats op en rond onze boerderij in Vlaardingen. De boerderij is gelegen in een prachtig recreatiegebied met een landelijke uitstraling. Voor wie, : Jarige in de leeftijd van tot en met jaar.


Wanneer, : woensdagmiddagen (op aanvraag). Locatie, : danszaal in Obadja, Wm. Kosten, : € - per kind (vanaf minimaal deelnemers tot max. 20) . D oor buiten aan de slag te gaan met spannende en avontuurlijke opdrachten dagen wij kinderen uit om zich bewust te worden van de wereld om hen heen.


In het prachtige natuurgebied Broekpolder zijn alle mogelijkheden tot ontspannen, bewegen en beleven aanwezig. Met onze ruime ervaring zijn . Bij Indoorpretpark Maassluis kunt u het kinderfeestje van uw zoon of dochter gewoon in de buurt van Vlaardingen vieren. Er is namelijk erg veel te doen voor de kinderen op ons grote terrein. Reserveer nu het leukste kinderfeestje van Vlaardingen : (disco)bowlen bij Dok!


Geen rommel thuis, inclusief eten en drinken, al vanaf € per kind! Beestenboel feestje Schildpad. Voor ieder kinderfeestje wordt de tafel in stijl gedekt. Daarnaast mag de jarige een haring inkleuren, dit is een speciale campagne in Vlaardingen tegen pesten en om mensen met elkaar te verbinden.


Uw verjaardag vieren op een unieke feestlocatie in Vlaardingen ? Vlakbij Rotterdam vindt u Buitenplaats Vlaardingen. De feestlocatie bij uitstek. Voor €- per persoon (exclusief toeslagen).


Een versierde tafel - Het versieren en eten van een door Vue verzorgde cake. Kidscombi voor alle kinderen in de pauze voorzien van popcorn, snoepje en drinken. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Rotterdam en omgeving?


Je vindt ze hier op Kidzy! Polderpoort is het sport en leisure centrum in Vlaardingen. Kom binnenspelen bij Ballorig Vlaardingen. Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens je schoolreisje.


Ook aan de peuters is gedacht. Het Ballorig feest is het ideale feestje voor een verjaardag of het vieren van iets anders leuks. Tijdens het Ballorig feest mag je de hele dag komen spelen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes, wordt er limonade gedronken en om het feest compleet te maken krijg je ook nog eens poffertjes of patat. Wist je dat je bij Ballorig Vlaardingen naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren?


Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje , je zwemdiploma of een ander festijn. Vier jouw kinderfeestje bij Ballorig. Het werd een erg gezellige fotoshoot en de meiden konden er geen genoeg van krijgen. Vooral de roze achtergrond viel erg goed in de smaak!


Elke woensdag, zaterdag of zondag te boeken. Kinderpaintball Vlaardingen. Kom met je vriendjes en vriendinnetjes paintballen op onze locatie te Vlaardingen ! Wij spelen met speciale .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts