dinsdag 17 november 2015

Koekjes bakken zonder oven

Een overzicht van zoete recepten zonder oven. Koekjes bakken zonder oven ? Fadma Haybout, die samen met haar vijf dochters Sis Bakery in Utrecht runt, heeft het ultieme recept. Om deze koekjes te maken heb je geen oven nodig.


Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker! Met een weekmenu, de boodschappenlijst, uitleg over kooktechnieken en keukenbenodigdheden. Gezonde koekjes bakken - Duration: 1:58.


Notenvruchtenkoek zonder oven. Deze snelle en kruidige chocoladekoek, tjokvol noten en zuidvruchten, smaakt heerlijk bij een. Hartstikke lekker, hartstikke leuk… maar hartstikke standaard.


Ik ga uitleggen hoe je toch koekjes maakt, en dat ook nog eens zonder oven ! Wel originele koekjes dus! Je mag bij de chocolade zelf weten . Voor de lekkerste (en simpelste) zoete recepten zonder oven , klik je gauw verder. Kies een recept uit, haal de ingrediënten en duik de keuken in!


Zin in zoetighei maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dan komt de trend op het gebied van taarten, koekjes en cakejes voor jou als geroepen. De baktrend is namelijk níet bakken.


Raw food is helemaal hip. Supermakkelijk én ideaal als je de oven niet graag gebruikt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor zorgen dat je zelf ook mee kunt genieten.


Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor deze heerlijke ijstaart. Pittige Indonesische hartige taart zonder kaas! Mascarpone-kersentaart ( zonder oven !). De taart zakt na het bakken iets in. Vroeger, toen mijn zusjes en ik nog kleine meisjes waren, stonden onze verjaardagsfeestjes bekend om het koekjesversieren.


Voor de afwisseling kan je bijvoorbeeld chocolade aan het deeg toevoegen, of voordat de koekjes in de oven gaan over de koekjes sprenkelen. In plaats van chocolade kan je ook . Wooohooo, we gaan weer koekjes bakken ! Geloof je me als ik je vertel dat je er hooguit minuten werk aan hebt en dat ze niet in de oven hoeven? Deze koekjes laat je namelijk opstijven in de koelkast waardoor ze . De meeste van deze recepten bevatten Philadelphia, kwark of yoghurt.


Erg lekker en gemakkelijk te maken! En om het je iets gemakkelijker te maken maakten we een lijstje met onze favorieten die niet in de oven hoeven. Aardbeientaart met slagroom. Heerlijke zelfgemaakte boterkoek. Zo heb je altijd in een handomdraai verse koekjes voor onverwacht bezoek.


Het deeg kan je invriezen. En omdat hier twee nieuwe recepten bij zaten, wilden wij deze uiteraard ook met jullie delen! Vandaag de eerste: de citroen kwarktaart. Hiervoor heb je geen oven nodig, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts