dinsdag 24 november 2015

Servo drive koelkast

Voor het elektrisch openen van greeploze, geïntegreerde koelkasten. Zo verdwijnen de ingebouwde koel- en vrieskasten nu ook stijvol achter het meubelfront. Stoot u per ongeluk tegen het front?


SERVO - DRIVE flex zorgt voor het gemakkelijk openen. Geen probleem als de koelkastdeur.

Hierdoor is het mogelijk de gehele keuken 1 greeploos te maken. Mechanische opening van de koelkast met servodrive. Dit is dus de greeploze oplossing. Openen door lichtjes duwen op het front.


Geschikt voor het greeploos openen van geïntegreerde koelkasten , koel- en vriescombinaties en vaatwassers. Dit maakt het mogelijk om uw gehele keuken greeploos uit te voeren. Blum servo - drive flex.


Iets wat in het verleden nog niet mogelijk was.

Een gloednieuwe mechanische techniek die bijdraagt tot vloeiender en stiller bedieningscomfort van greeploos keukenmeubilair is recentelijk gelanceerd. We hebben het over de TIP-ON BLUMOTION. Maar voor een inbouwkoelkast is dat niet vanzelfsprekend. Dankzij de techniek kan je de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op de deur openen.


Heel praktisch wanneer je met volle handen . CleoJa, zijn keuken is uitgerust met een BLUM (merk) ServoDrive systeem, hierdoor krijg je een 1 greeploze keuken. Het mechanisme geeft de deur met de nodige kracht een zetje waarna je hem gemakkelijk opent. Druk je per ongeluk tegen de deur en open je die verder niet? Dan gaat het toestel na . De Elektrische Openings Ondersteuning voor inbouw koelkasten , koel-, vriescombinaties, diepvriezers en vaatwassers. Ook hier geen greep meer nodig - zeer comfortabel - Voor greeploos front Eenvoudige montage en installatie.


Een volledig greeploze keukeninrichting was tot nu toe nog niet mogelijk, omdat een greep nodig was om de koelkast te openen. Dankzij deze techniek opent de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op. De keuken is geheel greeploos en de koelkasten zijn door middel van het servo - drive flex systeem te openen: even drukken en de deur opent zich vanzelf. Ook de vaatwasser is te openen door twee maal op de deur te kloppen.


Het stoere keukeneiland met vaatwasser en romantische kranen.

Het keukeneiland van massief . Met de techiek wordt de koelkast geopend door een druk op de koelkastdeur. Dat is handig wanneer men met volle handen voor de koelkast staat. Wie de koelkast per ongeluk geopend heeft, moet niet vrezen voor energieverspilling: de deur . Zowel vaatwasser laden, en de koelkast. Bij de koelkast bouwen we de Servo Drive Flex in. Door zachtjes tegen de deur aan te duwen wordt de deur open geduwd.


Er is seconde de tijd om deze open te maken. Als dat niet gedaan wordt. Sluit de deur automatisch. Kast met “ servo - drive ”-systeem voor inbouw van een koelkast.


Er kan een openingshoekbegrenzer worden toegevoegd voor betere toegang tot de voorkant van een hoog meubel. Deze uitwerper duwt de deur van de koelkast open zodat je geen greep nodig hebt. Hier onder nog een telefoonvideo om uit te leggen hoe de automatische opening van de koelkast werkt.


Tenslotte, ik zag dat deze servodrive opening nu ook op . SERVO – DRIVE flex , de elektrische bewegingsondersteuning voor greeploze koelkasten en vaatwasmachines. Deze keuken leent zich zeer goed voor greeploze uitvoering zonder zichtbare greeplijsten. Het materiaal is zeer vingervlek vriendelijk en kan geopend worden met tip-on beslag of elektronisch met servodrive of e-openers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts