Bent u zelfstandige, groothandelaar of . Belgaufra heeft zich gespecialiseerd in de productie van diepgevroren deeg voor wafels. Belgaufra wafelbeslag wordt “artisanaal” berei voor een product van. Laat het deeg een paar uur rusten. Roer er dan de parelsuiker door. Vet het lichtjes in met boter of olie.
Schep met een koffielepel . Verdeel het deeg in twintig balletjes. Voeg het bakmeel beetje bij beetje aan het botermengsel toe en kneed met de kandijsuiker tot deeg. Luikse wafels van ei, suiker, melk en bakmeel. Suikerwafels zoals aan zee: warme wafels met veel suiker die wat gecarameliseerd is.
Duw het deeg voor luikse wafels in het wafelijzer alvorens te bakken. DEEGBOLLEN VOOR LUIKSE WAFELS 1X 115G. Merk: Pegi Wafels Levertijd : dagen. Rol uit in een worst en maak hoopjes deeg van 1gr.
Laat dit nog minuten rijzen onder een natte handdoek. Kneed het deeg intensief gedurende minuten. The English instructions are mentioned below. Een recept dat ik van Belgische vrienden heb gekregen. Kneed een soepel deeg met de opgegeven ingrediënten.
Meng de parelsuiker gelijkmatig door het deeg. Je kan 720G DEEG VOOR LUIKSE WAFELS producten kopen. Klop de melk los met het ei en roer het, vanuit het midden, door het bloemmengsel. Bakmeel beetje bij beetje door botermengsel mengen en met kandijsuiker tot deeg kneden.
Doe de parelsuiker tenslotte ook bij het deeg , meng goe zodat er overal evenveel . De geur van versgebakken luikse wafels in huis! Voeg deel toe en kneed het deeg minuten. Warm het wafelijzer en bak de eerste wafel apart om te kijken hoe deze bakt en of het ijzer goed . Het deeg is een natter deeg dus houd hier rekening mee.
Met een spatel roer je dan de parelsuiker door het plakkerige deeg. Maak een deegbal, leg hem in het wafelijzer en laat ongeveer min bakken. Herhaal dit met de rest van het deeg.
En wat is de samenstelling van het deeg voor een perfecte boterwafel?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.