vrijdag 27 november 2015

Smoothie nectarine appel

Ingrediënten banaan (gepeld). Bereidingswijze Snij schil en was de ingrediënten. Wanneer de structuur van de smoothie. Smoothie met banaan, appel en nectarine. Het is heerlijk om wakker te worden terwijl de zon schijnt.


Ik krijg dat spontaan zin in een smoothie.

Even tussendoor wat vitamine-inspiratie: Een lekkere zomerse nectarine smoothie ! Meng in de blender een rijpe banaan, een nectarine en het sap van één. Was de nectarines goed schoon en haal de pitten eruit. Doe de nectarines in uw blender.


Voeg vanille kwark, honing, melk en ijsblokjes toe. Mix ongeveer seconden. Kwark als basis van smoothie vind men vaak nog beter smaken dan op basis van yoghurt.


Het smaakt lekker romig en . Schil de appel en snijd het vruchtvlees in stukjes.

De perziken hoef je niet te schillen. Snijd alleen het vruchtvlees om de pit heen ervan af. Doe alles in de blender en meng het totdat er een glad geheel ontstaat en er geen stukjes meer in de smoothie zitten. TIP: vind je de smoothie niet zoet genoeg, voeg . Snijd de appel met schil (of de nectarines met schil) in blokjes en doe deze (of de aardbeien) met de spinazie, appelsap, water en oregano in de blender.


Begin laag, maar zet de blender uiteindelijk op de hoogste stand en mix tot een schuimige drank. Schenk in een hoog glas. Stap 1: Favoriete fruit.


Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een zonnige smoothie van nectarine en banaan. Zorg ervoor dat de nectarines goed rijp zijn, dan smaken ze het best! Wist je trouwens dat nectarines eigenlijk mutaties van perziken zijn?


Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig. Je vervangt de melk en de suiker door. Met een bak nectarines in de koelkast moet je toch wat, een smoothie maken bijvoobeeld. Deze smoothie nectarine banaan is erg lekker.


Je kunt ook kiezen voor een groene tint en een frisse smaak. Gebruik de green smoothies recepten!

Mango is een heerlijke vrucht die met de tropische temperaturen natuurlijk niet kan ontbreken. Bovendien is mango cholesterolverlagen goed voor je hui goed voor je concentratie en nog veel meer! Benodigdheden: - geperste appelsien - banaan - 100g rode vruchten - 20cl melk.


Snijd de banaan in kleine stukjes en smijt vervolgens alles in een blender. Blenderen tot een smeuïge massa is. Nectarine ,aardbei en banaan. Banaan, sinaasappel,peer.


Kiwi, aardbei, honingmeloen. Pruimen,vijgen,frambozen. Appel , mandarijn,druiven. Zo kan je ook onderling combinaties maken, want alles kan je combineren.


Doe je alles in de blender of gebruik je de staafmixer, dan kan je zolang pureren tot . Terecht, want ze kunnen niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens super voedzaam zijn. Frisse Spinaziesmoothie. In dit artikel leg ik je precies uit wat je in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts