maandag 16 november 2015

Indesit idcl 75 bh(eu) condensdroger

Een automatische sensor bepaalt de vochtigheidsgraad en stopt het droogproces wanneer je wasgoed droog is. Lees reviews Schrijf een review. BCC € 29MediaMarkt.


De vulcapaciteit van deze Indesit IDCL BH ( EU ) condensdroger is kilo. Dit apparaat is voorzien van starttijduitsel, geeft een signaal aan het einde van het programma en programmastaus wordt weergegeven.

Ook is hij voorzien van indicatoren voor het legen van de condensbak en het schoonmaken van de filters. De slimme HSD-sensor meet wanneer de juiste vochtigheidsgraad is bereikt en stopt de droogcyclus dan automatisch. Wanneer je een keer wat minder wasgoed . Bij het insteken stekker Indesit IDCL geeft deze geen enkele werking weer ( geen lichtjes, geen geluidjes, geen enkele werking) Nochtans altijd. Mijn indesit droger incl bh stopt tijdens het drogen, heeft dan om de paar seconde een piepsignaal en het lampje van het stofrooster en wateropvangbak knippert.


Hoelang moet je schone was eigenlijk in de droger? De condensdroger stopt dan automatisch als je kleding .

Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 2900). Kenmerken van deze Indesit vrijstaande droger: royale trommelcapaciteit van kg. Populaire specificaties.


Droogmodel, Condensdroger. Energieverbruik, 65 75kWh. Laadvermogen (was), 7kg. Een efficiënte condensdroger voor een vriendelijke prijs! Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Betaling: Ideal, creditcard of onder rembours. Droog je wasgoed eenvoudig met de automatische vochtsensor. Deze sensor registreert de vochtigheidsgraad in de trommel en stopt het droogproces op het moment dat je wasgoed de . Om hiermee aan het einde van het droogprogramma de. Indesit IDCB ( EU ) condensdroger met energieklasse b, elektronische besturing en een maximale belading van kg. De IDCB( EU ) heeft onder andere een reverserende trommel, is aan te sluiten op de afvoer en heeft een vulopening van cm.


Tevens beschikt de droger over automatische sensor droogniveaus en . De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts