donderdag 19 november 2015

Volksuniversiteit den haag spaans

Tevens is het een van de officiële talen van de Verenigde Naties. Aandacht wordt met name besteed aan het vergaren van een basisvocabulaire dat in specifieke contexten gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in eenvoudige zinnen tijdens de vakantie. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid. CURSUS SPAANS BEGINNERS (A1-A). Volksuniversiteit Den Haag.


Op deze pagina staan alle.

Wij hebben een overzicht met de spaanse scholen in Den Haag waar u een spaanse les kunt volgen. Taalcursus spaans in Den Haag. Ademtraining voor gezond leven (workshop). Frans Eenvoudige Conversatie . Iedere weken starten er nieuwe cursussen.


De inschrijving is geopend! VU Den Bosch verzorgt al meer dan jaar taalcursussen. Caminos nieuw tekstboek.

Spaans leren in Den Haag Café Cultura. Geef dan hieronder een beoordeling door! Beoordelingen, Prijs, Geen beoordelingen, Begeleiding, Geen beoordelingen, Leerplek, Geen beoordelingen, Totaal, Geen beoordelingen . Goede en betaalbare cursussen voor iedereen. Ontdek het nieuwe zomerprogramma met taalcursussen, tekenen en schilderen, kunstgeschiedenis, tuinieren en meer!


Op vrijdag mei organiseert KO een lezing over Jan Steen n. Mauritshuis in Den Haag. Schrijf in voor de nieuwsbrief. Gratis voor vriend(inn)en van de VUE.


Half september gaat het nieuwe programma van start. LeespuntES A1: Caribe: amor y muerte. De motivatie om elk jaar opnieuw, op een gezellige manier, een aantrekkelijk en laagdrempelig cursusprogramma samen te. Basis rekenen en wiskunde.


Klik op cursusnaam voor volledige informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts