dinsdag 10 november 2015

Manege recreatie de stal noordwijk

Door onze unieke ligging zijn wij bij uitstek hét adres voor een duin- of strandrit. Wij rijden elke dag, het hele jaar door. Onze buitenritten zijn altijd onder begeleiding. Los van de mooie natuur is de kans op een ontmoeting met een ree, damhert, vos of buizerd groot.


En vanaf het strand willen we nog wel eens zeehondjes zien zwemmen, vooral in de zomermaanden. Op stal is hij lief en vindt hij het fijn om aandacht te krijgen.

Tijdens het rijden is het een voorwaarts paard. Een tikkeltje ongedurig is hij wel en wachten is niet zijn sterkste kant. Maar verder een lief, braaf paard en een aanwinst voor de stal ! HV Polo heeft een initiatief gelanceer waarbij ze dit in kaart brengen en er een videoreportage wordt gemaakt van de . Nederland telt vele plekken waar je heerlijk kunt paardrijden. Wat zijn jullie ervaringen met deze stal? Worden de paarden goed verzorgd?


Gaan de paarden ongecontroleerd in rengalop over het strand of zijn ze ook goed bij je te houden en kan je daardoor dus . Manege Bakker of Manege Smit?

Welke manege : manege smit of manege de stal. De Bollenstreek kent diverse maneges waar je terechtkunt voor een heerlijke buitenrit langs het strand van Noordwijk en Noordwijkerhout. Blooming Romance festival Keukenhof, Lisse, Zuid. Hét adres voor unieke buitenritten en dagtochten door bos, duin en over het strand in kleine. De meest volledige site met ruim 66.


Voor mensen met een eigen paard bieden wij pensionstalling aan of de mogelijkheid om tijdens uw vakantie uw paard te stallen in ons paardenhotel. De manege ligt vlak bij de camping Le . NOORDWIJK - Het Rhinopneumonievirus onder paarden grijpt om zich heen. Voor paardenliefhebbers is dat een grote zorg,. Door de ligging in hartje bollenstreek op de grens van noordwijk , noordwijkerhout hebben zij het hele jaar uitrijmogenlijkheden door bos,duin en strand. Wij staan met onze paarden in een privé stal.


Om mee te mogen moet u wel in staat zijn om een paard onder controle te houden bij stappen, draven en galopperen in een groep. Recreatie “De Stal ” is een manege die niet zo genoemd wil worden. Dagtocht Amsterdamse Waterleidingduin.


Gevind in kategorieë: uncategorized.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts