vrijdag 13 november 2015

Wmf koffiemachine horeca prijzen

Informatie over professionele koffiemachines voor horecaondernemers en bedrijven en instellingen op zoek naar kwaliteit en rendement. Op voorraad WMF Koffiemachine met container bonen. Volautomatische koffiespecialiteitenmachine voor Espresso De machine is uitgerust met LED lampjes, een touch screen display, automatische reinigingsprogramma, uitgifte voor heet water, registratie van ieder afname en droog residu.


Leverbaar met geïntegreerde watertank . Elke koffiemachine is uniek en een specialist voor de meest uiteenlopende eisen in de horeca en het bedrijfsleven.

Made in Germany ten voeten uit. De horeca is afhankelijk van goede kwaliteit en is goede koffie een must. Met een koffiemachine van WMF kunt u uw . WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkhei kwaliteit en precisie in optima forma.


Koop of Verkoop wmf op Marktplaats. Het productenaanbod van WMF is dan ook ongekend breed. Ongeacht capaciteit, locatie en koffiesoort : er is altijd een topmachine die aan de eisen van . Prijzen exclusief btw.

Ontbrekend: prijzen Pertazza Koffiemachine nodig? De beste automaten van WMF, Jura. Geniet budgeteerbaar vanaf 10.


Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100. Bereken uw prijs per kop . Een machine van topkwaliteit die écht meer uit de koffie haalt, komt op tot cent per kop. Die apparaten kun je niet met elkaar vergelijken, want dat is écht . Beukenhorst Koffie geeft een laagste prijsgarantie op alle professionele WMF Koffiemachines.


Een goede koffiemachine zet niet alleen koffie maar ook espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, thee en serveert heet water of direct een eenvoudige soep. Iets wat vroeger misschien ondenkbaar was, kan met de huidige lage prijzen (hier in de webshop al vanaf € 195) voor koffiemachines opeens wel. Dealer Faema koffiemachines.


Vaste servicecontracten met of vaste onderhoudsbeurten per jaar, stand-by service en scherpe tarieven. Koffie Koffiezetapparaat Koffiemachines Espresso Share. Knock Onder De Motorkap. Vooral horecabedrijven kennen de koffiemachines van WMF.


Typerend voor hun machines is de lage behoefte aan koffie om toch een perfect product te maken.

Iedere koffiespecialiteit die men zich voor de geest kan halen, kan een machine van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts