vrijdag 27 november 2015

Saeco odea koffie loopt niet door

De draaiknop van het Saeco Brewing System (SBS) staat in een verkeerde stand. OPMERKING: deze stap is alleen nodig als de machine over deze functie beschikt. Hebben deze stappen het probleem niet opgelost? De koffie loopt niet of nauwelijks meer door.


Deze storing komt vaak voor en is over het algemeen goed op te lossen.

Een mogelijkheid is een verstopping in het watercircuit, bijvoorbeeld door kalk. Probeer uw machine te ontkalken met een ontkalker voor espressomachines. Gebruik geen azijn om uw machine te ontkalken! De Saeco doet het nog niet :S Het ligt aan een lekkende kraan. Wat kan ik daar zelf aan doen?


Bekijk hier het antwoord. Lijkt alsof de druk om het water door de koffieuitloop te stuwen niet voldoende hoog is. Ik merk ook dat de automatische reinigingscyclus bij opstart niet steeds gebeurt, zeker als de machine niet volledig is afgekoeld.

Na maanden in gebruik gaf mijn Saeco Odea Go machine aan dat het moest worden ontkalkt, na alles volgens het boekje te hebben uitgevoer was ie weer gebruiksklaar, kopje eronder en koffiezetten maar, helaas de koffie kwam niet uit de koffieuitloop maar uit de koffiediklade, de volgende dag de . De zetgroep was hier niet het probleem (zie hierboven). In ons geval was het doosje waar aan de ene kant de koffie in loopt , en aan de andere kant door de twee . Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over de Philips Saeco espressomachines. Tip: Als je op zoek bent naar een zoekwoor toets dan ctrl F in (Apple: Command F) en voer je zoekwoord in het zoekveld in. Staat jouw vraag over de Philips Saeco Exprelia er niet bij?


Wij hebben onze machine nu teruggstuurd nar saeco omdat er een verstopping in de machine zit dit zou komen door het gebruik van. V en D koffiebonen die wij gebruiken. Dit was volgens hun een slechte koffiesoort maar eigenlijk mocht hij dat niet zeggen. Vanaf november loopt de machine niet goed door en druppelt de koffie in het kopje.


Dit terwijl altijd keurig via schema ontkalkt wordt. Eerst opgestuurd naar de servicepartner van Philips in België. Na een week terug met de melding machine ontkalkt.


Daarna op verzoek machine opgestuurd naar de firma e-care in . De Philips Saeco Odea voorziet je van de heerlijkste koffievariaties. Het bijzondere aan dit apparaat,. Tevens heeft de Philips Saeco Odea Giro een nieuwe zeef en crema-systeem, een standby stand en een nieuwe molen met meer keuze in maalgraad.

Voorraad status, Niet op voorraad . De bonen worden wel gemaald. Ondanks gootsteen ontstokker gebruik en het schoonmaken van de filter loopt het water niet weg tijdens een afwas programma. Koffie loopt niet meer door. Wellicht de afvoerpomp geblokkeerd? Om deze te kunnen vervangen moet ik de kappen verwijderen.


Als het hete water door de gevulde koffiefilter loopt , maakt het koffie. Druk is geen onderdeel van het. Als u dit advies negeert, zal het apparaat echter niet kapot gaan. Een espressomachine doorloopt meer stappen tijdens het koffiezetten dan een normaal filterkoffiezetapparaat. Want na het bestuderen van de verschillende overzichten, die de diverse machines vergelijken, zie je veelal door de bomen het bos niet meer en dan zijn er ook nog de.


Het is een apparaat, dat het hele bereidingsproces voor een kopje espresso of een bakje koffie door één simpele druk op de knop van A tot Z doorloopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts