dinsdag 10 november 2015

Fort vuren

Een van de gezelligste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een uitgesproken plek voor een uitstekend diner, bijzondere wijnen en bieren en unieke overnachtingsmogelijkheden! Vurensche Polderpad - klompenpaden. Fort-Vuren-2_website-NHW.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Voor avonturiers is er een bunker ingericht als gastenverblijf.

Ben jij in voor een avontuur? Een echte pleisterplaats aan de rivier de Waal waar gastheerschap voorop staat. Op het heerlijke terras onder de bomen vind je rust, een mooi glas wijn en eenvoudige, maar smaakvolle producten. Ideaal voor de vermoeide wandelaar of fietser . De stichting die het beheert organiseert er van alles en je kunt er slapen.


Zoek je een plek om bijzonder te overnachten? Het fort ligt aan de Waal tegenover Slot Loevestein. Ooit wel eens gedacht aan slapen in een fort of slapen in een bunker?


Wij niet, totdat we op een Groot Gelders Avontuur gingen en we hoorden dat dit kan.

Superleuk natuurlijk en ook wel een beetje spannend. Want “papa, wonen daar dan echt geen . At first it only consisted of an earthen redoubt and a lunette. Together with Loevestein Castle, on the opposite riverbank, it was part of the New Hollandic Waterline and had to stop enemies going from east to west along the river.


Deze verwarmde luxe appartementen zijn voorzien van een eigen moderne badkamer, een kleine keuken met de mogelijkheid koffie en thee te zetten. Slapen in dit robuuste fort , tegenover Sot Sloevestein, is op zich al een onvergetelijke ervaring. Maar ook in de omgeving is genoeg leuks te doen. Dit zijn onze aanraders. Je hebt hier uitzicht op fort Vuren en rechtstreeks uitzicht op slot Loevestein aan de overkant van de Waal.


Elders in het gebied zijn de hellingen van de dijk meestal minder steil. Zij coördineert deze projecten, die worden uitgevoerd binnen Leerwerkbedrijf Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zo kunnen leerlingen ook buiten de . Bij ons wordt Gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven. Het is een unieke ervaring om in een oud fort te slapen. Wíj bieden u die mogelijkheid.


Zuid-Holland - Gorinchem. Vele wandelaars hebben intussen al de voordelen van een GPS toestel ontdekt. U zult nooit meer verdwalen tijdens die berg- of boswandeling, het wandelen in de vrije natuur wordt een echt plezier.

Deze wandelroute in Gorinchem , kan u bekijken en downloaden . Wandelroute langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, tussen Gorinchem en Leerdam. Er zijn nog geen forumberichten over dit onderwerp. Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen. Het middelgrote fort (hectare) heeft een langgerekte vorm met twee verschillend gevormde bastions. Op het zuidelijke bastion staat een bomvrije toren en een stalling voor geschut (remise), op het noordelijke een bomvrije kazerne.


Met het pontje kan je Slot Loevestein, fort Vuren en Gorinchem bezoeken. Tijdens de tentoonstelling wordt er in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts