woensdag 11 november 2015

Bastion hotel leiden voorschoten telefoonnummer

Roken op de kamer is niet . Er is een restaurant en een gezellige bar aanwezig. Het hotel is goed bereikbaar met de auto. Ideaal voor Panorama Mesdag.


Leiden en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Ook beschikt het hotel over gratis WiFi in het gehele hotel. De lokale toeristenbelasting voor dit hotel bedraagt € - p. Huisdieren zijn niet toegestaan. Openingstijden receptie: Dagelijks: van 00:tot 00:uur . Ontbrekend: telefoonnummer.


Met jaar ervaring en een ruim aanbod aan hotels boek je de beste hotel arrangementen en last minute aanbiedingen voor hotels. Classificatie in sterren: 3. Heb jij straks de leiding over een knus seizoenshotel en een gedreven hotelteam?

Indien gewenst verbinden we u direct door. Rijnzichtweg Oegstgeest. Er is gratis WiFi op de kamer als je op het internet wilt surfen.


Bij de voorzieningen horen een telefoon , net zoals een kluis en een bureau. Voorschoterweg Leiden. Leiden American Pilgrim Museum and Hortus Botanicus are also within mi (km).


Bastion Hotel Groep staat voor een persoonlijke sfeer, gastvrijhei comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs. From here, guests can enjoy easy access to all that the lively city has to offer. Dan komen wij graag in contact met jou.


Hier die wichtigsten Hotelinformationen. Deze zijn uitgerust met twee éénpersoonsbedden, televisie, telefoon , modemaansluiting, wekkerradio, kluis, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer . Hierdoor kom je als medewerker van dit hotel vaak in contact met diverse culturen en talen. Upstairs: de mening van de Michelin Gids, de mening van internetters, de soort keuken, de openingstijden , de prijzen….


View photos and read 5reviews. Studeert Pabo (leerkracht basisonderwijs) aan HAN University of applied sciences . Vind de beste prijs op trivago.

Dan kun jij rekenen op een dynamische functie in een gemoedelijk hotel met veel vaste zakelijke gasten. Je geeft de leiding aan het hotelteam en bent eindverantwoordelijke van dit hotel. Wat zijn de openingstijden van de receptie?


Assistent Hotel Manager. Bastion Hotel Leiden Oegstgeest - Het 3-sterren Bastion Hotel Leiden Oegstgeest is gelegen op slechts 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts