maandag 23 november 2015

Keukendepot almere

Prijslijn te Almere (Flevoland) is door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Als je iets wilt, zit er gewoon een vaste prijs aan vast.


En een zeer goede prijs! De service was ook prima. De verkoper dacht goed mee en heeft ons prima advies gegeven. Financiële instellingen.


Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar . Op zoek naar een betaalbare keuken? Blijf op de hoogte met Tiendeo! Bijna alle keukenopstellingen zijn namelijk niet duurder dan €. Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule!


IMG Internationale Meubel . PRIJSLIJN,EIKENWIJS,MEUBELBOULEVARD AMSTERDAM, KEUKENDEPOT ALMERE door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. De failliete winkels in DoeMere in Almere Buiten maken een doorstart. Dat heeft de curator vrijdagmiddag bekendgemaakt.


De zaken gingen begin dit jaar failliet. Ze worden overgenomen door Next Living Holding. Almere die gedupeerd zijn door het faillissement van. NaaKEUKENDEPOT ALMERE B. Adres: Middachtenlaan 21.


Vestigingsplaats: Almere. New Furniture Company B. Rechter- commissaris: mr. De bedrijfsactiviteiten zijn overgenomen door Next Living Holding (io). Practica en Pronto blijven dicht.


In een brief van de curator valt te lezen dat er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts