donderdag 26 november 2015

Sanitair groningen

Bent u op zoek naar sanitair Groningen ? Bij Sani-Dump vindt u sanitair van de beste A-merken, tegen bodemprijzen. Onze deskundige adviseurs zullen altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren. Parkeren bij de sanitair winkel Groningen Bij onze badkamer showroom in Groningen kun je gewoon voor . Voor informatie, sfeer en advies bezoek onze badkamer en sanitair showroom in Groningen aan de Vesta Woonforum (Peizerweg 72E).

U bevindt zich nu hierHomeVestigingen Groningen. Graag heten wij jou van harte welkom bij onze sanitairwinkel in Groningen , dé badkamerspecialist in de regio. De showrooms van Sanisale hebben het karakter van een badkamerspeciaalzaak, alleen de prijzen doen denken aan die van een sanitair outlet. Simon de Haas is een sanitair groothandel met showrooms in Groningen en Zwolle waar wij badkamerinspiratie bieden aan installateurs en particulieren. Wij hebben een zeer breed assortiment badkamermeubels, natuurlijk sanitair , badkamerverlichting, installatiematerialen, badkamerverwarming, riolering, . Voor een mooie stijlvolle badkamer gaat u naar een sanitairwinkel.


Vind hier een overzicht van alle winkels voor al uw sanitair ! Sanitairdump is dé badkamerzaak in Groningen.

Complete badkamers inclusief montage. Koopavond en zaterdag gesloten. Zo komt uw investering altijd ten goede aan de waarde en comfort van uw woning.


Wie Topmerken verkoopt . Vanuit het hele land weten onze klanten de oude zuivelfabriek te vinden. De afstand van Groningen naar onze showroom is slechts kilometer, zodat u binnen een uur na vertrek bij ons aan de . Er is ruim de tijd om verschillende sanitair opstellingen door te nemen. Niet de verkoop staat voorop maar een tevrede. Ervaring over Water en Vuur op zondag dec door Henk. In onze zoektocht naar een nieuwe badkamer uitgekomen bij water en vuur in Groningen.


Bij andere badkamerzaken vooral gelokt . Ook toe aan een nieuwe badkamer? Kom langs bij ons in Groningen voor de mooiste toilets, douche, bad en badkamermeubelen. Wij zijn het adres voor cv installaties, nieuwe badkamers, houtkachels, gaskachels en meer. Vanuit Groningen inspiratie opdoen voor uw droombadkamer?


Dan hoeft u niet ver te reizen. Bezoek onze showroom in Gytsjerk en wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw huis.

Voor deskundig advies en complete badkamers inclusief montage. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts