maandag 9 november 2015

Zanussi zwf81663w handleiding

De specificatie van het apparaat mag niet worden veranderd. Respecteer het maximale laadvermogen van kg ( raadpleeg hoofdstuk “Programmaschema”). De waterdruk (minimaal en maximaal) moet liggen tussen bar (MPa) en bar (MPa). Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Zo is deze wasmachine bijvoorbeeld voorzien van AquaFall. De techniek mengt het wasmiddel snel en efficiënt met water waardoor het makkelijker doordringt tot je kleding. Door te kiezen voor de Snel-functie verminder je bovendien de wasduur met. Hiermee is deze zuinige.


MEER WASSEN IN ÉÉN KEER? De wekelijkse was in één keer? Extra snel optie voor verkorting van de . Bij deze nieuwe machine zit het filter binnenin en is het filter niet toegankelijk voor de consument. Het filter is zo gemaakt dat het ervoor zorgt dat pluisjes e. MiB Aantal downloads: 3 4. KiB Aantal downloads: 9 593.


Na elke was vult hij weer water. Moet er weer gecentrifugeerd worden. Ga er dan bij zitten wachten anders vult. Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 3600).


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Onze klantenservice is nu open. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Zanussi lindo3handleiding nederlands. Met de eenvoudige gebruikersinterface biedt deze wasmachine u alles wat u echt nodig heeft. Is dit niet de handleiding die u zoekt, doe dan hier een verzoek. Krijg ondersteuning bij de installatie van uw toestel, download handleidingen, beheer uw garanties, ontdek tips en tricks en meer. Foutcode HE in beelvolgens handleiding.


Een super moderne wasmachine. Uiteindelijk voor deze Samsung. Brug gerne vores Hjælp til selvhjælp, hvis du oplever et problem med dit produkt. Indtast modelnummer eller PNC nummer.


Deze wasautomaat heeft een extra grote vulopening en een trommel voor kg wasgoed. Sharp 2kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor een groot gezin, maar ook voor kleine wasjes! De trommel heeft een extra hoge . Info over zanussi magnetron handleiding.


Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts