dinsdag 24 november 2015

Poffertjesplaat gietijzer

De Relance poffertjesplaat maakt als enige poffertjes tegelijk. Vervaardigd uit gietijzer voor optimale warmtegeleiding en snel poffertjes garen. De poffertjesplaat kan ook. Maak zelf gemakkelijk de lekkerste poffertjes.


Gietijzeren poffertjespan.

De pan en de handgrepen zijn gemaakt van gietijzer en geschikt voor gebruik op alle warmte bronnen behalve inductie. De pan is voorzien van zwarte zijdeglans geëmailleerd aan de onderzijde. Ruimte voor poffertjesMateriaal: . Met deze stevige poffertjesplaat bak je zelf snel en gemakkelijk heerlijke poffertjes , stuks in totaal. Gemaakt uit stevig gietijzer -Uitsluitend geschikt voor gas en . De beste poffertjes pak je op een gietijzeren poffertjesplaat.


Deze poffertjesplaat is geschikt voor 15. Dit betreft een nieuw product die u voor deze prijs kunt bestellen in onze webwinkel.

Poffertjesplaat gietijzer. De meeste poffertjespannen zijn gemaakt van gietijzer , een zwaar materiaal dat warmte goed en gelijkmatig verdeeld. Hierdoor krijgt u poffertjes die overal even gaar gebakken zijn. Een gietijzeren poffertjespan met en geheel vlakke bodem kunt u tevens gebruiken voor het bakken van poffertjes op een inductiefornuis.


De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Veilig Achteraf Betalen Mogelijk. De binnenkant is geëmailleerd in een mat zwarte grondlaag, de buitenzijde van een grondlaag en deklaag, glanzend zwart. Voor u eigen poffertjes binnen een hand omdraai klaar gemaakt. Met de Inno-Cuisinno poffertjes plaat bakt u heerlijke goudbruine poffertjes.


De plaat is te gebruiken op alle warmtebronnen, maar we. Let op deze plaat is alleen geschikt voor gas en een elektrische kookplaat. De Buyer Mineral poffertjespan cm. Imperial Kitchen poffertjespan - gietijzer.


Plaat voor het bakken van poffertjes per keer. Geschikt voor alle warmtebronnen. De onderzijde van de poffertjesplaat is glad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts