woensdag 25 november 2015

Westerkim nieuw vennep vacature

De Stichting PCSOH is een kleinschalige zorgorganisatie die wonen, zorg en welzijn biedt aan ongeveer 3ouderen. Geborgenhei naastenliefde, verantwoordelijkheid en . Zorg met elkaar en voor elkaar. Welke Venneper kent dit zorgcentrum in het hart van Nieuw - Vennep niet?


Wie heeft hier nooit familie of bekenden bezocht? Bekijk de vacatures en neem contact op! Dat kan uitstekend in de huiselijke ambiance van onze lokale zorgcentra. Ben jij een professionele zorgverlener en voel jij je thuis in een organisatie met een christelijke . Toon alle vacatures voor Stichting PCSOH - Vacatures in Hoofddorp . Verzorgingshuis vacatures in Nieuw-Vennep.


Westerkim in Nieuw - Vennep en Horizon in Hoofddorp. Richt jouw sollicitatie binnen twee weken, voorzien van CV, aan Stichting PCSOH, t. VacatureTreffers - dagen geleden - vacature opslaan - meer. Onze kernwaarden zijn geborgenhei naastenliefde, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van geplaatst.


Aanleiding hiervoor is dat de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) wordt vervangen door nieuwe regelingen. Als gevolg van de nieuwe . Voor veel verschillende aandoeningen. STICHTING PCSOH (NIEUW-VENNEP).


Parkinsonverpleegkundige, Nee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts