maandag 2 november 2015

Ontbijtbordje met naam

Je ontwerpt jouw persoonlijke cadeautje(s) online in een paar eenvoudige . Jouw persoonlijke bordje met naam ! Je kunt het bordje zo persoonlijk maken als jij wilt. Geef het bordje cadeau aan de jarige en personaliseer het bordje met naam en leeftijd. Jouw naam of tekst op een uniek kinderbordje gedrukt.

Met de leukste opdrukken. Mooie ontbijtbordjes van keramiek, te bedrukken met eigen naam of een leuke tekst. Bekijk hier onze designs en ontwerp je eigen bordje. Hmmm, met deze te gekke gepersonaliseerde ontbijtbordjes smaakt alles zoooo lekker!


Want wat is nou leuker dan een uniek bordje (cadeau krijgen) met je eigen naam erop? De bordjes zijn met de hand gemaakt en je kunt de naam en. Namen tot letters €1Extra letters €per stuk. Op de melkbeker komt dan natuurlijk de naam van het .

Een erg leuk cadeau is dit melamine bordje met een eigen foto. Leuk voor je kind , herkenbaar en persoonlijk. Iedereen kent het wel de gebruikelijke cadeau stress vlak voor een feest.


Je wilt een bijzonder cadeau geven maar hebt geen inspiratie. Ik zoek een website of winkel waar ik melamine bordjes met naam kan bestellen voor een normale prijs (dus geen 2 euro). Leuke houten ontbijtbordjes met gravering van naam en motief naar wens! Meer dan motieven beschikbaar, ook eigene motieven mogelijk!


BIJSCHRIJVEN Maak een item persoonlijk door er een tekstje of naam bij te. Geniet nóg meer van dat ene lekkere ontbijtje, door het van een mooi ontbijtbord te eten. Xenos heeft veel verschillende soorten ontbijtborden in het assortiment . Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Neem onderstaande letters over. Laat een prachtige foto of afbeelding op het bordje afdrukken. Of kies voor een stoer design met alleen een naam erop. Zeker weten dat jouw kindje trots op zijn.


Maak zelf je eigen kinderbord met foto en naam.

De kinderbordjes zijn eenvoudig te ontwerpen en snel bij je thuis. Mooi en origineel als cadeau voor je kind. Deze artikelen bestaan nog wel maar hebben een andere naam gekregen: . Ontbijtbord 22cm driehoekig.


De bedrukking van het kerstontwerp en de naam word bedrukt met. Blond Amsterdam City bord New York. Schmidt en Fiep Westendorp staat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts