donderdag 12 november 2015

Ovenwanten met naam

Laat een mooie set ovenwanten bedrukken met je eigen foto en tekst. Een leuk cadeau voor een chefkok! Kies uit unieke designs. Leuk en origineel cadeau. Een set ovenwanten bedrukken met foto en tekst!


Mooie zwarte ovenwanten , te bedrukken met naam of tekst. Het design bepaal je zelf! Ontwerp nu je eigen cadeau ! Ovenwanten met eigen foto en tekst - stuks. Met een eigen foto en tekst heb je binnen een handomdraai een unieke set ovenwanten. Nadat je hebt besteld ontvan.


Personaliseer nu deze mooie ovenwant met foto, tekst of bedrijfslogo. Een ovenwant bedrukken met extra korting doet je via ons. Attent als promomateriaal op zich, maar ook een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een gepersonaliseerde keukenschort of handdoek. De ovenwanten zijn gemaakt van stevig katoen met vulling en zijn zo prima hittebestendig.


Erg actueel is ook de ovenwant van siliconen: uiterst sterl, vaatwas- en hittebestendig. Wil je voor jouw eet- en kookclub op iedere ovenwant een aparte naam , kan dit natuurlijk ook. De ovenhandschoen is verkrijgbaar in vele kleuren, dus wanneer jij deze wilt laten . Goedkope ovenwanten bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope ovenwanten kopen om te bedrukken.


Goedkoop online bestellen bedrukte ovenwanten. Online bestellen van ovenwanten met naam of logo kan al vanaf cent ovenwant. Uniek en persoonlijk kado. Nooit meer je vingers verbranden! Diverse ontwerpen, snel besteld!


Met een ovenwant pak je veilig je hete pannen van het vuur, zonder je handen te branden. Onze Linum ovenwanten zijn mooi en praktisch. Hou je handen veilig met dit handig duo. De geborduurde ovenwant en pannenlap met naam zijn vervaardigd van 1 katoen en kunnen zowel links- als rechtshandig gebruikt worden.


Makkelijk op te hangen dankzij lusjes. Volop keus in ovenwanten bij CookCo. Vandaag online bestel is morgen al in huis! We helpen iedere kookliefhebber om makkelijker, slimmer en beter te koken. Een kookseminar of kookcursus met uw werknemers of relaties?


Geef een leuk kookgeschenk bedrukt met jouw logo mee als aandenken van een geslaagde dag. Zodat je naam later in de keuken terug te vinden is van . Bekijk ons ruime, voordelige assortiment ovenhandschoenen en pannenlappen. Bij ons kan je kiezen uit vele dessins en kleuren. Geen artikelen in winkelwagen. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere.


Op werkdagen voor 16:bestel Dezelfde dag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts