maandag 9 november 2015

Isolatoren weide

Groot assortiment goedkope Gallagher schrikdraad isolatoren. Diverse schrikdraad isolatoren zoals ringisolator, hoekisolator. Voor iedere toepassing de juiste isolator.


Zodat u een veilige, degelijke schrikdraadafrastering kan maken zonder kortsluiting, spanningsverlies en vonken. Op zoek naar isolatoren voor je afrastering?

Welkoop heeft een ruim assortiment aan isolatoren. Deze isolatoren kunt u gebruiken bij een ronde palen tot 14mm dik. Isolator Schroef voor rondpaal ø 14mm, voor draad. Schrikdraad isolatore,n diverse soorten en maten voor alle soorten schrikdraad.


Niet alleen de keus van schrikdraad is belangrijk daarnaast zijn er ook diverse soorten isolatoren voor schrikdraad. Naast de gewone isolatoren ook de isolatoren met afstandhouder maar ook de speciale isolatoren voor de hoeken van de . Specialist in stal- en weidetechniek. Koltec heeft alles te bieden op het gebied van elektrische afrastering en andere schrikdraad systemen.

Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer producten toe. Diverse soorten isolatoren voor een kwalitatieve weideafrastering in de agrarische sector. Bestel ze eenvoudig online!


Afstandsisolator Snap-In voor breedban 220mm € 25-. Weide isolatoren , stuks. Bekaert palen , minimum dikte palen 4cm. Alle denkbare isolatoren voor uw elektrische afrastering vindt u online bij Macrovet , uit voorraad leverbaar bij de afrastering specialist. In korte tijd uitgegroeid tijd tot de grootste en voordeligste ruitersportzaak van Zeeland.


De winkel waar u van harte welkom bent en een webwinkel voor uw online bestellingen. In deze video laten we zien hoe je isolatoren bevestigt aan een geschoorde paal van de afrastering. Ring isolator met Mdraad en moeren voor ijzeren paal.


Om de flexinet-paal geschikt te maken voor bevestiging van. Afstand ring isolator voor houten paal in verlengde. Flexitouw Afstandisolator 18cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts