maandag 10 juli 2017

Dansles den haag volwassenen

Onze IDANCE lessen zijn er voor iedereen die wil leren dansen, zich juist wil verdiepen in een stijl of wil leren stralen op een podium. Volwassen Dans Disciplines. Voor meer informatie kunt u gerust contact op nemen via het contactformulier op onze site.


We Love Dance is een dansschool in Den Haag. Kinderen én volwassenen kunnen bij onze dansschool terecht voor danslessen in verschillende dansstijlen.

Dansschool WeLove2Dance is een leuke, gezellige dansschool in Den Haag waar plezier en vooral kwaliteit voorop staan. Danslessen in verschillende stijlen. Er wordt les gegeven in verschillende stijlen, zoals klassiek ballet, modern jazzballet, streetdance, hip-hop en zumba dansen voor volwassenen. Onze dansschool is al jaren een begrip voor Den Haag en omgeving.


Wij geven al velen jaren dansles in verschillende dansen o. Wij zijn gediplomeerde dansleraren en aangesloten bij de Nederlands . Ready2Dance, dé dansschool voor volwassenen. Altijd al willen leren dansen?

Lekker dansen, zweten, en niet te. Bij ons kan je terecht voor diverse stijlen. Volg de lessen Stijldansen voor paren en alleengaanden of doe mee met.


Lees wekelijks interessante artikelen, hot topics en roddels over de laatste ontwikkelingen binnen de Salsa, Kizomba, Bachata en Zouk Scene in Nederland en daarbuiten! Bij La Bodeguita kun je terecht voor Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba danslessen in Den Haag , Zoetermeer en Rotterdam. Elke dansles wordt gegeven . Kom voor een gratis proefles! Come and try a class for free!


De balletstudio is ambassadeur van Dansmagazine. Klik hier om naar de website van Dansmagazine te gaan. Kom dan naar Studio Inspiratie, een fijne eigenzinnige dansplek midden in Den haag. Zowel in de kinderdans lessen, als in de danslessen voor volwassenen staat de kwaliteit van de lessen centraal.


Professionaliteit, didactiek, beleving en plezier zijn in deze balletschool nauw met elkaar verbonden. De grote dansstudio is . Deze dansschool biedt diverse danslessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Rooster van alle danslessen van het Danskwartier Den Haag.


Kleuterdans, Streetjazz, Modernjazz, Moderne dans of klassiek ballet dansles volgen?

Naast dit rooster geeft Tanja Reen ook les aan volwassenen op MAANDAG 18. Dansuitvoering WE MADE IT in Theater Merlijn, Bilderdijkstraat Den Haag. Klassiek (intermediate) en 20. Breakdance (ook jongensgroep vanaf jaar) Algemene dansvorming. Welkom bij het Haags HipHop Centrum, aka H3C!


Dé plek in Den Haag waar je kan breakdancen, DJ-en, rappen en graffiti spuiten. Je kan bij ons lessen volgen op verschillende niveaus, zelf oefenen of gewoon lekker komen chillen. Kijk even rond op de site en we hopen je snel te zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts