vrijdag 21 juli 2017

Green smoothie spinazie

Van een smoothie met spinazie gruwel jij zeker niet! Het is goed voor je botten, je valt ervan af, spinazie bevat veel vitaminen en kan, geloof het of niet, lekker zijn! In dit artikel staan lekkere spinazie smoothie. Green smoothie met spinazie en fruit.


Voeg geleidelijk de spinazie en gember toe.

Blend opnieuw, eerst op . Lees hier waar je spinazie mee kunt combineren en geniet van heerlijke spinazie smoothies die je vetverbranding activeren en meer energie . Heb je nog nooit een groene smoothie gedronken dan is deze groene smoothie van spinazie en banaan een goede om mee te beginnen. Daarom mix ik vaak spinazie , komkommer of andere groene groenten door mijn ontbijt smoothie. Ben je nog een green smoothie virgin, dan . Het is een recept van Jadah Selner van Simplegreensmoothies.


Gezond want: Jonge spinazie bevat heel veel ijzer en belangrijke nutriënten . Groene smoothies zijn helemaal hip, healthy and happening.

Je zou er energie van krijgen, je weerstand verbeteren en het . Ingrediënten: koppen spinazie koppen water kop ananas kop mango bananen. Ik startte vandaag mijn dag met deze groene smoothie met avocado en spinazie. Hier bovenop leg je de spinazie , banaan, kiwi en avocado. Door je smoothie te kauwen ben je . Een ideale first green smoothie dus.


Meng de spinazie en het water in een blender. Spinach banana smoothie. Een spinazie smoothie nemen vanwege de smaak? Dat is toch helemaal niet lekker, hoor ik je denken. Toch kan het erg lekker zijn . Recept voor een groene superfood smoothie met spinazie , fruit en verschillende superfoods, zoals macapoeder, chorella en chiazaad.


Mix de blaadjes van de takjes munt, de spinazie en 2ml ijskoude karnemelk, soja- of amandelmelk in een blender helemaal fijn. Pureer de spinazie met de mango, avocado en amandelen. Breng eventueel op smaak met peper en verdeel de smoothie over glazen.


Veggie express green smoothie mix spinazie. Waar vooral de bladeren van boerenkool en spinazie bekend staan om hun mix van vitaminen, .

Deze spinazie banaan ananas smoothie is echt weer een traditionele groene smoothie. Bladgroente met wat fruit en groen van kleur en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts