maandag 31 juli 2017

Klimaatkast lab

Memmert luchtvochtigheidskasten en klimaatkasten Verschillende kasten met regelbare temperatuur, luchtvochtigheid en licht. Groot assortiment aan Buisovens, Hybridisatie ovens, broedstoven, CO2- broedstoven, koelbroedstoven, schudbroedstoven, klimaatkasten , magnetrons, moffelovens en vacuümovens voor de toepassingen koudetest, warmtetest, stresstest, stabiliteitstest of het drogen van lak, gron etc,tec. Vragen of interesse over dit product? Contacteer ons voor meer informatie of vraag een offerte aan.


We leveren omgevingstestapparatuur met een toegevoegde waarde.

Wij verhuren omgevingstestapparatuur on-site of voeren testen uit in ons eigen lab. De apparatuur omvat klimaatkasten , temperatuurkasten, thermal shock kasten, thermal stress kasten, ovens, zoutnevel. Spectrasens levert Thermostaat kasten, laboratorium koelkasten, Thermostatische kisten, Laboratorium vriezers, Laboratorium incubatoren, gekoelde incubatoren, droog ovens, lab steriliseerders, klimaatkamers, fotoperiodische kamers vanuit het Pol-Eko programma. Thermische en klimatologische omstandigheden die tijdens de productie, het transport, de opslag en het gebruik van een product optreden, zijn van invloed op de eigenschappen, functionaliteit en duurzaamheid. Daarom is het essentieel om testen uit te voeren in een klimaatkamer of klimaat kast om de kwaliteit van het . Snijders Labs levert hoog technologische opslag- en broedapparatuur voor laboratoria, waaronder ULT klimaatkasten en vrieskasten.


Door optimale isolatie van Hight Density foam en volledig gelaste rvs-behuizing maken van deze testfaciliteit het neusje van de zalm.

Het temperatuurbereik van de Dycometal klimaatkast is tussen . De Memmert ICH klimaatkast faciliteert stabiliteitstesten in overeenstemming met ICH - WHO - EMA - ASEAN - GMP - GLP - GCCP. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een roestvaststalen binnenkast. Meer informatie over VWR Nederland.


Samen zetten we ons in voor de wetenschap door ons ruime productaanbo onze diensten, excellente processen en onze deskundige medewerkers. Te koop klimaatkasten koelbroedstoven e. Speciaal voor de bepaling van kiemkracht van zaden produceren wij de zogenaamde Nattekiemkast. Deze als norm geldende kiemkast wordt onder andere gebruikt bij overkoepelende keuringsinstanties zoals de NAK, NAKG, de FNAMS en tal van kiemlabs van zaadbedrijven in binnen en buiten Nederland.


De Bronson Climate klimaatkast. Voor een stabiele temperatuur en vochtigheid voor de opslag van materialen in uw, farmaceutisch, laboratorium. Klimaatkast met koeling. Relatieve luchtvochtigheid instelbaar van tot , afhankelijk van ingestelde temperatuur.


Temperatuurbereik: -tot 1gr. Buitenmaten (L)X(H)X(B): 105x180xcm. Binnenmaten: (L)X(H)X( B): 64x73xcm.

Dit is een gebruikt apparaat, in zeer goede staat. Depth, plus door handle, l-traingle and connection 80mm (mm), 730. Wall clearance, rear ( mm), 100. Steam space volume (L), 156.


Number of doors (ea), 1. Inner glass door(s) (ea), 1. Troostwijk verkoopt laboratorium klimaatkast voor Kantbanken, freesmachines, lasapparatuur en diverse metaalbewerkingsmachines in Nederland. Voordat u een product op de markt brengt, wilt u 1 zeker weten dat het doet wat u belooft. Dit vraagt om doordachte en uiterst professionele tests.


Hielkema Testequipment biedt hiervoor al ruim jaar hoogwaardige testsystemen. Van klimaatkast tot oven. De Nederlandse Laboratorium Site.


Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van klimaatkasten voor laboratoriumonder- zoek. Zaadleveranciers gebruiken ze in hun RD-laboratoria. Ook onderzoeks- instituten en universiteitslabs investeren in deze apparatuur om planten uit zaad of stekken onder beheersbare . OWI- Lab heeft recent geïnvesteerd in een GROTE klimaatkamer. Hierin zullen hele grote en super.


OWI- Lab investeert in een grote klimaatkamer voor het testen van windturbine onderdelen. Deze klimaatkast is verkocht door de firma CTS BeNeLux, gevestigd te Ninove.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts