vrijdag 21 juli 2017

Bastion hotel leiden vacatures

Bastion Hotel vacatures in Leiden. Kom werken in een hotel. Bekijk hier onze hotel vacatures en solliciteer direct! Er staat altijd wel een leuke vacature open in één van onze Hotels ! Heb jij straks de leiding over een knus seizoenshotel en een gedreven hotelteam? Benut uw professionele netwerk en vind een baan.


De bastion hotels is een nederlandse onafhankelijke hotelketen met vestigingen in nederland en hotel in düsseldorf en straalt een huiselijke gezelligheid uit. Staat je gewenste vacature er niet tussen? Je krijgt dan automatisch . Assistent Hotel Manager.


Leiden Voorschoten tevreden het hotel verlaten. Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gastvrije uitstraling? Nachtportier vacatures in Zuid-Holland op Adzuna, de zoekmachine voor vacature in Nederland. Beste werkgevers in Rijswijk.


Solliciteer dan direct online of kom gerust even . Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Houd jij ook zo van de frisse geur van net gewassen beddengoed? Ben jij flexibel, servicegericht, secuur en gas dagen geleden. Vind in de actuele vacatures voor reserveringen nu snel en eenvoudig jouw baan, bijbaan of stage.


Met andere woorden: je werkt met publiek! Je luistert naar de wensen van de gast en neemt tegelijkertijd veel verschillende bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit. Onderstaand een overzicht van vacatures voor bediening medewerker, banen, . Combineer deze kwaliteiten dan met de functie nachtportier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts