woensdag 12 juli 2017

Dierenasiel wassenaar katten

Kijk eens op onze website als u . Er zijn een hoop verschillende redenen om afstand van uw hond of kat te overwegen. U of een gezinslid blijkt allergisch te zijn, u verhuist naar een woning waar u uw dier niet meer kunt houden of uw dier vertoont gedragsproblemen etc. Wij hebben een asiel en herplaatsen honden en katten.


Dit houdt echter niet in dat . Al deze dieren zoeken weer een fijn thuis. Een verzorger adviseert u graag bij het vinden van . Hier vind je een dierenasiel in Wassenaar. Klik op een dierenasiel voor meer informatie. Vind hier een dierenasiel in Wassenaar.


Dierenasiels in Wassenaar. Help ons dan met de jaarlijkse huis-aan-huis collecte. U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt . Wilt u ons helpen in uw eigen wijk?


Het gezelligste bejaardentehuis van Nederland! De Seniorenclub is het eerste bejaardentehuis voor honden en katten in Nederland. De “Club” is in eerste instantie opgezet voor de opvang van dieren waarvan de eigenaar niet meer in staat is te zorgen.


Soms kan het leven van een kater best lastig zijn. Stel je voor: je wilt heel graag spelen, klimmen en rennen, maar je mag het niet. Vergeet ook niet de donateur pagina te bekijken, misschien brengt het u op een idee! Kattenasiel in Wassenaar.


Julialaantje biedt onderdak aan dieren uit Rijswijk en de omliggende gemeenten. Daarnaast kunnen honden terecht in ons pension en de dagopvang. Een dierenpension, asiel , dierenambulance en… de Seniorenclub. Maar over het algemeen blijven de katten in Wassenaar onder de geweldige zorg van Judith. Gevonden huisdieren in de omgeving Leiden brengen wij naar dierenasiel Stevenshage in Leiden.


Op deze pagina vindt u een overzicht van gevonden. Honden, katten , vogels, knaagdieren e. Meer dan jaar een begrip in dierenvakantieland! Ons streven is uw huisdier optimaal op te vangen en te verzorgen tijdens uw afwezigheid.


Het dierenhotel waar uw dier veel vrijheid geniet. Er is regelmatig toezicht van een dierenarts, de AID en wij . Wij komen niet in contact met de dieren zelf, maar met de eigenaren, vinders, dierenasielen , dieren-ambulances, dierenartsen, politie, gemeenten, etc. Samen zorgen we ervoor dat hon kat , vogel , knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. De onderstaande lijst met dierenasielen is gesorteerd op plaatsnaam. Heeft u een dierenasiel en wilt u ook gratis in deze lijst vermeld worden, stuur ons dan de naam- en adresgegevens en telefoonnummer.


Er zitten veel katten in de opvang. Het is een komen maar gelukkig ook een gaan , waardoor we ze niet allemaal op de site kunnen zetten. Het zijn lieve, wat oudere katten maar soms ook kittens.


Deze verblijven zijn gesitueerd rondom de 17e-eeuwse boerderij Welgelegen in Wassenaar ,een Rijksmonument.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts