vrijdag 28 juli 2017

Welke koffiecups passen in dolce gusto

En in welk jaar is de machine gekocht? Nu gebruiken wij de Perla van AH, en bij de koffie-cups van zachte cappuccino wordt er een onaanvaardbare hoge druk opgebouwd in het reservoir, met als resultaat dat het openen . Dit weekend eens proeven of ze goed zijn. Dolce gusto Koffiecups.


Italiaanse koffiebranderijen. Of je nu een alternatieve cup zoekt voor een espresso, cappuccino, warme.

Ik houd van de geur van verse koffie. Een heerlijke, huiselijke geur vind ik dat. Maar ik drink geen koffie. Ik vind het gewoon niet lekker. Ik probeer het regelmatig, ook verschillende soorten.


Ergens wel een beetje jammer. Lidl schijnt ze ook te hebben, maar de koffie van de Lidl vonden we niet lekker. AH heb je ze ook van café royal, hier zijn we niet bekend mee. Blijft je machine het gewoon normaal .

Kun je de koffiecups van nespresso ook ge bruiken in de dolce gusto van nescafe. In de dolce moeten grotere cups. Nee dat kan helaas niet.


De dolce gusto cups zijn VEEL groter dan de nespresso cups. Welke cup- of padmachine het beste bij jou past is afhankelijk van een aantal zaken. Onze nieuwe koffiecups , geschikt voor Nespresso- machines, zijn van de hoogste kwaliteit koffiebonen en 1 Arabica.


In heerlijke smaken, dus voor ieder wat wils! Kies de sterkte die u wenst, allemaal zijn ze mild van prijs. Deze passen er niet in, ze zijn groter en ronder:.


Wat zijn de belangrijkste verschillen en welk systeem past het beste bij jou? Capsulehouder met standaard Een metalen capsulehouder voor koffiecups. Met één druk op de knop creëer je de lekkerste koffievariëteit door de automatische waterdosering. Kies een variëteit, plaats de capsule en de Genio doet de rest.


De instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken zijn eenvoudig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Zo geniet je keer op keer van . Bestel gemakkelijk op AH. Deze capsules, waarin ook aluminium zit, hebben een andere vorm en passen niet in het Nespresso-apparaat. Bovendien liggen ze gewoon in de .

Wil je meer lezen over deze capsules? Jarenlang waren koffiecapsules een alleenrecht voor Nespresso. Dat konden andere koffiebedrijven moeilijk slikken en dus vochten zij het monopolie juridisch aan.


Zij kregen gelijk en mogen ook capsules produceren die in Nespressomachines passen. Het ene koffiebedrijf na het andere brengt de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts