maandag 24 juli 2017

Gratis pallets rotterdam

Koop of Verkoop pallets gratis op Marktplaats. In rotterdam prinsenland alles in 1x meenemen. Gratis pallets in Rotterdam. U kunt gebruik maken van onze gratis en unieke transportservice.


Pallets bezorgen in Rotterdam.

Hieronder een overzicht van het minumum af te nemen pallets. Ik ben op zoek naar stevige kussens (kunnen ook zitkussens uit een binnenbank zijn). Rug kussens zijn uiteraard ook erg welkom! Ik hoop volgende week lekker op mijn loungeset te kunnen genieten van de eerste warme . Een actie pagina waar mensen die interesse hebben in pallets deze hier gratis kunnen winnen. Ik wil ALLES in mijn huis van pallets maken, omdat ik het geweldig materiaal vind om mee te werken.


Goedkope gebruikte pallets kopen?

Je oude pallets kunnen wij hergebruiken, recyclen of repareren. Of je nu eenmalige pallets , Europallets , CP pallets of andere pallets wilt verkopen, laat het ons weten. Door onze hoogste prijsgarantie ben je verzekerd van de hoogste prijs voor je pallets. Heb je overtollige pallets ? Klik dan op onderstaande button.


Zoekt u willekeurige of overige gratis spullen? Wegwerp pallets kunnen anoniem en kosteloos onder de aandacht worden gebracht van geinteresseerde afnemers. Wegwerppallets gratis af te halen in Rotterdam.


Sluitingsdatum biedingen: gesloten. Inzamelmiddel: los aangeboden. Zoek je pallets voor een eigen project? Specialisten in supersnelle levering en ophalen van gebruikte en nieuwe pallets. Hier hebben wij een eigen levering- en ophaalservice voor, waarmee wij trachten u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Alle pallets zijn ook heat- treated leverbaar. Verder is het ook mogelijk om afwijkende maten te leveren. Onze klantenservice is iedere dag van 8.

Hier kunt u terecht met vragen over uw bestelling of met vragen over de producten en dienstverlening. Deel met social media hieronder. Dordts familiebedrijf, dat al meer dan jaar gespecialiseerd is in het maken van houten transportverpakkingen.


Gebruikt u regelmatig pallets , aarzel dan niet en vraag naar onze speciale . Nederlan België, Duitsland en Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts