woensdag 12 juli 2017

Cabinet kast

Direct aan de A gratis parkeren en een hartelijk welkom! Vergelijk verschillende stalen en materialen en ervaar de kwaliteit tijdens een . Rivièra Maison biedt een ruime keus aan kasten , van buffetkasten tot dressoirs en kledingkasten. Onze kasten worden door ons ontworpen en door ons geproduceerd.


Long Key Buffet Cabinet.

Een ruime inloopkast voelt als echt luxueus en kan in ruimtes met ongunstige afmetingen een betere oplossing zijn dan de klassieke, langgerekte kast. In een smalle slaapkamer bijvoorbeeld biedt een inloopkast meer voordelen dan een lange wandkast, die de lengte alleen maar meer accentueert. De kast Cabinet biedt veel functionaliteit. Deze kast is voorzien van lades waarin u bijvoorbeeld handschoenen, schoenen, caps en andere kleding in kwijt kunt. De mooie kleur van deze kast en de uitstraling van deze kast maakt het een uitstekende kast voor in uw winkel.


Kies uit een breed assortiment artikelen, voor elke smaak en portemonnee én steevast van topkwaliteit. Vind cabinet kast op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop cabinet kast op Marktplaats. Random Cabinet kast van MDF Italia is ontworpen door Neuland Industriedesign. Aanbieding voor Dutchbone Rusty Cabinet kast en nog veel meer boekenkasten.


Nu te koop bij Fundesign. Dit Driftwood Cabinet Winerack Double is een mooie en eigenzinnige kast. Blue 2-door carved top cabinet. Mocca coloured cabinet 3-sides originali.


De String Display Cabinet Kast is ontworpen door Nils (Nisse) Strinning en onderdeel van een serie opbergelementen. String is een ingenieus opbergsysteem dat je geheel naar eigen wens in kunt richt. In het ingenieuze slot, dat volledig zichtbaar is gelaten aan de binnenkant van de kastdeur, steekt een gigantische sleutel die bijna sprookjesachtig aandoet en daardoor een opvallend contrast vormt met het strakke uiterlijk van de kast.


Binnenin de kast zitten zes planken, waarvan vier slechts de helft van de diepte van de . De UC- Cabinet kast is een ondergrondse kast die geschikt is voor het plaatsen van allerlei soorten apparatuur ten behoeven van vaste dan wel tijdelijke aansluitingen. Het bijzondere kenmerk van deze UC- Cabinet kast is dat deze in zowel actieve als passieve toestand ondergronds kan blijven, en daardoor geen enkel . Houten cabinet kast met enkele deur en industriële look.

Schoenenkast Cabinet in wit kan als schoenenkast of andere opbergmogelijkheid gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts